Ez tüdőgyulladás lenne?
Figyelt kérdés
Múlthét kedden kezdődött, akkor csak lázam volt hétvégéig és azóta kisebb hőemelkedésem van, de már fokozottan múlik el. Most hétfőtől elkezdett fájni a torkom és az alatti rész és erősen fulladásosan köhögök, de nem vagyok berekedve meg semmi nem úgy fáj a torkom mint rendes torokgyulladásnál. Nátha sincs. Köhögök napközbe, de este amikor leakarok feküdni olyan 10 óra körül mint most, rám jön egy erős köhögés inger és fulladás, amit nem tudok abba hagyni, addig amíg szenvedve el nem alszok. Amikor felülök egy kicsi időre elmúlik, majd ismét elkezdődik. Napközbe ennyire nem vészes, de esténként hétfő óta nagyon rossz.2013. márc. 12. 22:21
1/2 anonim válasza:
Könnyen előfordulhat lehet egy egyszerű megfázásból lett tüdőgyulladásod.Elmész háziorvoshoz és elküld még aznap mellkas röntgenre és ott kiderül mi a helyzet.Tüdőgyulladást már ajánlott az orvos által felírt gyógyszerekkel kezelni ami a legtöbb esetben pár hét antibiotikum kúra,és nem otthon próbálkozni.
2/2 A kérdező kommentje:
Legutóbb, amikor ez volt azt mondta semmi bajom. Aztán én elmentem mellkas röntgenre és kiderült, hogy tüdőgyulladás, aztán befeküdtem 2 hétre kórházba. Csak az a baj, hogy én erősen gyógyszerellenes vagyok és kórházba se, akarok befeküdni. Utálom a tűt, meg az infúziót is. Ebbe az egészbe csak azt nem értem, hogy miért pont este jön rám az a fulladás? Igazából ez érdekelne, mert tök érdekes, hogy napközbe ennyire nem jön rám. Most is tök jól megvagyok, kicsit érzem, hogy nehezebben kapok levegőt, de nem tör rám az a köhögés. Eleinte arra gondoltam, hogy a fekvő helyzet miatt, de nem, mert napközbe is fekszek és semmi. Olyan rossz mikor már épp, hogy elalszok egy köhögésre kelek fel, aztán utána jó már mikor bealszok, mert ha felkelek éjszaka, akkor sincs már nagy gond, de este állandóan majd meg fulladok. Tök érdekes.
2013. márc. 13. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!