Voltam orvosnál, de? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul voltam, folyt az orrom, fájt a fejem, lázas voltam, köhögtem, az izmaim is nagyon fájtak, alig bírtam felállni, meg egyáltalán tartani magamat... elmentem dokihoz, de nem vett tőlem mintát hogy megvizsgálja, H1N1-e. Jól tette...?2009. szept. 23. 11:58
1/7 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi ez a pánik a H1N1 miatt..... Mondták a tv-ben is, hogy a legtöbb ember lábon kihordja és gyengébb, mint egy influenza. Ha annyira félsz menny el másik orvoshoz is, de nem kell félni. Ha nagyon gyenge az immunrendszered, akkor lehet, hogy egy kicsit jobban megéreznéd a betegséget, és nagyobb baj lenne, de ez nagyon ritka. Nagggyon naggggyon sok emberből 1 hal meg benne.....
2/7 A kérdező kommentje:
nem félek tőle, csak azt hittem, nyílvántartják, merre halad a vírus... meg a megbetegedettek számát...:)
Nekem mind1 hogy nátha vagy h1n1, mert tudom hogy úgysem halok bele.
2009. szept. 23. 12:05
3/7 anonim válasza:
Mivel nem hánytál, nem volt hasmenésed, nem h1n1, így nem is kellett volna az orvosnak mintát venni.
4/7 anonim válasza:
Az orvosnak mintát kellet volna venni, vagy tovább küldeni feltétlenül. Lehet nem hánysz és nem megy a hasad. De ettől eltekintve gyanús! Felelőtlenség volt ez az orvostol.
5/7 anonim válasza:
Nem tette jól. Bár szerintem ez az egész H1N1-es történet egy nagy hisztéria, de ha egyszer már jelen van a vírus, azért nem ártana szűrni.
6/7 anonim válasza:
Az orvosknak minden járvány esetén meghatározza az ÁNTSZ, hogy milyen tünetek diagnosztizálásakor kell mintát küldeniük. CSAK ezek fennálása esetén fogadják a mintát, ami mellé mellékelni kell a beteg állapotának leírását. Nincs arra kapacitás, hogy minden lázas beteg mintáját megvizsgálják.
Jelenleg a hányás, hasmenés ilyen "megkövetelt" tünet. Tehát az orvos helyesen járt el.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi minden választ!
2009. szept. 25. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!