Mi lehet ez? Már 2 orvosnál is voltam, egyik sem
segített.
Figyelt kérdés
röviden a tünetek:
- hányás, hasmenés (már javulóban.)
- nincs lázam!
- gyengeség
- remegés, hidegrázás, belső feszültség, pánikolás (de nem pánikroham.)
- kimerültség, de rosszul alszom, sokszor elő jön a belső feszültség...
- más ízűnek érzem az ételeket
- szédülök
2011. jún. 25. 14:50
1/9 A kérdező kommentje:
ja igen, kicsit az orrom is folyik, és megint van hasmenésem...:P
2011. jún. 25. 14:55
2/9 anonim válasza:
Szerintem mind lehet pszichoszomatikus a testi tüneteid közül. Lehet, hogy egy pszichológust kéne felkeresned, vagy csak magadra koncentrálva végiggondolni, hogy milyen lelki gondjaid lehetnek.
2011. jún. 25. 14:56
3/9 A kérdező kommentje:
+ a melleim is be vannak gyulladva, és mostanában a menstruációm sem volt teljesen szabályos, pedig fogamzásgátlót szedek... (két közti vérzésem is volt).
A bal fülem tegnap fájt belül, gondoltam ott is lehet valami fertőzés, de mára az elmúlt...
2011. jún. 25. 14:57
4/9 anonim válasza:
Hát ezt kétlem hogy két orvos sem segítene.
2011. jún. 25. 14:58
5/9 anonim válasza:
Szia!
Nem lehetsz várandós?
Mérted olyankor a lázad, mikor rázott a hideg?
Esetleg nem voltak túl stresszesek az elmúlt napjaid/heteid?
Vércukorszinted normális?
2011. jún. 25. 15:03
6/9 A kérdező kommentje:
hát stresszesnek stresszes volt, egy jazz táborban voltam ahol 5 perc pihenőm nem volt... hajnalig jam session, utána reggeltől órák és zenekarik...
de onnan már 3 napja haza jöttem... létezik, hogy még mindig attól vagyok "kiborulva"?
a terhességet és a lelki izét kizárnám... bár lelkileg is kivagyok, de az más, az azért van, mert akkora hatással volt rám egy tanár...
2011. jún. 25. 15:13
7/9 anonim válasza:
Próbálkozz meg még egy orvossal. Esetleg egy immunológus szakemberrel.
2011. jún. 25. 15:38
8/9 anonim válasza:
szia.szerintem ez lelki ok...idegileg vagy ki...elöször is bántanak a gondolatok..rendet kell tenned a fejdbenn.multbann élsz és nemlátod tölle a jövöt.utánna pedig önértékelési és önbizalomhiányod van.gondjaid vannak a kapcsolatokbann és hatalmas félelmet érzel...neked totál le vannak merülve az energiszintjeid...fel kell téged erösitteni...én szinterápiával foglalkozom az emberek energiaközpontjaival ha gondolod irj...pszihologussal is az a baj hogy orvosságot ir fel de nemfogja megszüntetni azokat a lelki harcokat ami benned duuullll
2011. jún. 25. 16:03
9/9 anonim válasza:
Elsősorban én is pszichés kimerültségre gondolok, viszont jó lenne tudni, hogy mit értesz azon, hogy "más ízűnek érzed az ételt"? Mióta érzed mindezt? Vizelési panaszaid nem voltak esetleg mostanában? Én javasolnék egy belgyógyászati kivizsgálást (elsősorban labor: vesefunkció, vizelet, CRP, vérkép). Lehet, hogy valóban csak pszichés, de biztos ami biztos!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!