Segítsééég! Mit gondoltok, miért volt véres a wc-papír? = ( ( Létezik hogy kutyaszőr miatt?
én most ki vagyok akadva!!! már korábban is ráakartam kérdezni arra h valóban igaz-e amit apukám mondott: ha véletlenül többször is lenyelünk (pl.étellel) hosszú szálú kutya szőrt, akkor az valamiféle bélgyulladáshoz vezet ?! vagy lehet h nem is ezt a betegségfélét mondta, nem tudom, nem emlékszem rá pontosan de béllel kapcsolatos...
szóval most ahogy voltam wc-n és kitöröltem a fenekem véres volt és olyan kocsonyásféle kis darabka is társult hozzá =SS olyan volt mintha megjött volna, de hátulról jött... egyből a kutyaszőr jutott eszembe és amit apum mondott, lehetséges hogy amiatt, mert óhatatlanul is belekerül a kajánkba a kutyaszőr és sajnos lenyeljük???
am igen.. tudom h gusztustalan a szőrt "enni", de nem kezdem el magyarázni h hogyan is kerül oda =S
ja és tuti h nem azért vérzett mert erőlködtem...
Ha ez az első alkalom, hogy ilyen problémád van, akkor ne aggódj annyira. De ha folytatódik, akkor tényleg mej orvoshoz!
Meg az is nagyon fontos, hogy szinte fekete, szurokszerű vér volt, vagy pedig a kaki felületét borító piros. Ha az utóbbi, akkor valószínűleg nincs nagy gond, főleg ha nem lesz folytatása a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!