Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Segítsééég! Mit gondoltok,...

Segítsééég! Mit gondoltok, miért volt véres a wc-papír? = ( ( Létezik hogy kutyaszőr miatt?

Figyelt kérdés

én most ki vagyok akadva!!! már korábban is ráakartam kérdezni arra h valóban igaz-e amit apukám mondott: ha véletlenül többször is lenyelünk (pl.étellel) hosszú szálú kutya szőrt, akkor az valamiféle bélgyulladáshoz vezet ?! vagy lehet h nem is ezt a betegségfélét mondta, nem tudom, nem emlékszem rá pontosan de béllel kapcsolatos...

szóval most ahogy voltam wc-n és kitöröltem a fenekem véres volt és olyan kocsonyásféle kis darabka is társult hozzá =SS olyan volt mintha megjött volna, de hátulról jött... egyből a kutyaszőr jutott eszembe és amit apum mondott, lehetséges hogy amiatt, mert óhatatlanul is belekerül a kajánkba a kutyaszőr és sajnos lenyeljük???

am igen.. tudom h gusztustalan a szőrt "enni", de nem kezdem el magyarázni h hogyan is kerül oda =S

ja és tuti h nem azért vérzett mert erőlködtem...

2009. szept. 22. 20:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen tüneteim voltak, de sokáig. Tehát azt jelenti, hogy nem egyszer, hanem bizonyos időközönként rendszeresen, minden alkalommal. Elmentem orvoshoz (gasztroenterológia) és vizsgálat lett a dologból, és szerencse, mert egy hatalmas polipot találtak, és ha nem veszik le 5 éven belül, akkor műtét, és vagy jó vagy rosszindulatú.. És fiatal vagyok én is (26). Nem ciki, az orvos fog tudni pontos diagnózist adni, de ha ez többször előfordult, akkor mindneképpen menj orvoshoz. Vastagbél gyulladás is lehet, nekem ezzel nem foglalkoztak, de inkább kellemetlenkedjen egy orvos, mint sokkal nagyobb baj legyen később. Ez nem paráztatás, ez velem történt. Te döntesz, de ha lát egy orvos, az a biztos...
2009. szept. 24. 12:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha ez az első alkalom, hogy ilyen problémád van, akkor ne aggódj annyira. De ha folytatódik, akkor tényleg mej orvoshoz!

Meg az is nagyon fontos, hogy szinte fekete, szurokszerű vér volt, vagy pedig a kaki felületét borító piros. Ha az utóbbi, akkor valószínűleg nincs nagy gond, főleg ha nem lesz folytatása a dolognak.

2009. szept. 24. 15:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha első alkalom és nem kísérte fájdalom felesleges aggódni.
2009. okt. 2. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!