SEGITSÉÉÉG! a tesomról van szó (3 éves) mi lehet ez a körmén? Valaki segitseen légyszi!
Az öcsémnek (3éves) a kisujjának a körmén van egy barna csík elég vastag..és a körme aljátol a végéig van (amerre nő a köröm), sokat olvstam róla és mindenhol mást irtak volt aki aztirta hogy börrák tünete lehet volt ahol mást is irtak...
mi lehet ez? kérlek segitsetek! nagyon féltem...ha börrák vagy pajzsmirigy probléma....ha valaki tudja miez vagy sejt valamit irja meg!!
és nem ütötte be!
Nekem volt egy osztálytársam akinek a körmén egy szabályos csík húzódott lefele és sosem tűnt el, magyarul a körmével együtt nőtt. Elment vele orvoshoz, de a mai napig nem lett okosabb, a doki azzal is meggyanúsította, hogy odarajzolta.
Persze azért orvoshoz el kéne vinni.
Persze, hogy elvisszük, holnap már viszi is anyu....csak azért olvastunk róla.... de már rég ott van és ugyan olyan de nem is olyan régi de nem is "friss".
Már voltunk orvosnál (nem börgyógysz) egy mikor betegvolt és anyu megkérdezte, hogy mi lehet ez... azt mondta a doki, hogy ez a pajzsmirigy tünete de az nem lehet ilyen kicsi korban....
és így kicsit olvasgatott róla, de persze holnap el is visszük orvoshoz, mármint bőrgyógyászhoz..!
Köszi a válaszokat! (:
Egyébként onnan gondolom, hogy az már rég elmúlt volna!(:(ha beütötte volna) De azért köszi. ! (:
És nem is fáj neki még ha meg is nyomjuk neki egy picit, akkor sem szól, hogy fáj neki..:)
Azt mondta a doktornő, hogy anyajegy a köröm alatt, de egyenlőre csak figyelni kell.Ha változik azonnal vissza kell menni, ha nem 2 év múlva.
Nem nyugodtunk meg mert az interneten sok mindent olvastunk a melanómával kapcsolatban.Mindegyik azt írja, hogy a körömágy alatt levő anyajegy gyanús.... Esetleg valaki tud valami megnyugtatót vagy tanácsot..?:/
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!