Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segitsééég! Bedugult a fülem...

Segitsééég! Bedugult a fülem már vagy 4 napja:S . Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 11:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

próbáld meg injekciós tűvel tű nélkül.

meleg vizet nyomsz bele és egy idő után meg "felolvad a zsír"és ki fog magától jönni.addig fecskendezz be vizet a füledbe amíg ki nem jön a zsír.páromnál ez vált be

2010. okt. 20. 11:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Vagy menj le fül-orr gégészetre és ott is ingyen kimossák!!;)
2010. okt. 20. 11:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Menj vele orvoshoz és ne otthon kísérletezgess, mert a hallásod bánhatja.
2010. okt. 20. 11:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Megsértedheted a dobhártyádat, nem játék a fül. Fül orr gégészeten kimossák, nem is kell beutaló hozzá.
2010. okt. 20. 11:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Azért nem mentem el eddig fülorrgégé-re mert azt hittem kell beutaló. De már indulok is!:)
2010. okt. 20. 12:56
 6/11 anonim ***** válasza:
helyes hogy elmentél...én is ma voltam...jobban jársz...
2010. okt. 20. 14:17
 7/11 anonim válasza:
A fülgyertya is jó szokott lenni.
2010. okt. 26. 08:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Időnként (kb. évente) célszerű kimosatni. A fültisztító pálcikát semmiképpen ne használd. Azzal csak jobban betömöríted a zsírt. Én is csak azt ajánlom, hogy kizárólag a fülészet a megoldás.

(Az ért ez a tű nélküli injekciós tű szép kifejezés. Azt úgy hívják: fecskendő.)

2010. okt. 26. 10:18
 9/11 anonim válasza:

Dugítsd ki...

Mit csinálnál...?!

2010. okt. 26. 15:46
 10/11 anonim válasza:

Szia!

Azt ajánlom neked,hogy otthon csaka következőket csináld:fülgyertya vagy a gyógyszertárban kapható AUDI spray ezt fújd a füledbe és a problémád megoldódik szinte azonnal de óvatosan.Az Audi spray feloldja az összetömődött zsírréteget 1-2 perc alatt, csak addig amit befújtál azt ne engedd kifolyni,ha eltelet az 1-2 perc fordítsd a fejed úgy,hogy a füled lefelé legyen és a felodott zsírréteg kifolyik,óvatosan töröld meg attával,de úgy,hogy nem nyúlsz bele a füledbe.A fül tisztántartásához nem javaslom a fülpucolót.

Remélem segíthettem gyors javulást kívánok!

2010. okt. 27. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!