Segítsééég! Mit gondoltok, miért volt véres a wc-papír? = ( ( Létezik hogy kutyaszőr miatt?
én most ki vagyok akadva!!! már korábban is ráakartam kérdezni arra h valóban igaz-e amit apukám mondott: ha véletlenül többször is lenyelünk (pl.étellel) hosszú szálú kutya szőrt, akkor az valamiféle bélgyulladáshoz vezet ?! vagy lehet h nem is ezt a betegségfélét mondta, nem tudom, nem emlékszem rá pontosan de béllel kapcsolatos...
szóval most ahogy voltam wc-n és kitöröltem a fenekem véres volt és olyan kocsonyásféle kis darabka is társult hozzá =SS olyan volt mintha megjött volna, de hátulról jött... egyből a kutyaszőr jutott eszembe és amit apum mondott, lehetséges hogy amiatt, mert óhatatlanul is belekerül a kajánkba a kutyaszőr és sajnos lenyeljük???
am igen.. tudom h gusztustalan a szőrt "enni", de nem kezdem el magyarázni h hogyan is kerül oda =S
ja és tuti h nem azért vérzett mert erőlködtem...
Amire Apud gondolt az a vakbélgyulladás, ami legtöbbször hajszáltól, szőrszáltól van, de olyankor nem vérzik a feneked hanem annyira fáj a hasad hogy menni nem bírsz. Ilyenkor mentő, vagy orvos, és kiműtik.
Szerintem nem kell ennyira aggódnod, a vérzésnek semmi köze ahhoz hogy most lenyeltél e kutyaszőrt vagy sem! Nekem MINDIG vérpettyes a WC-papír amikor nagy dolgozok, nem vérzik, csak apró vérpettyes. Sokat járok WC-re kidörzsöli a papír, attól.
Ha nem fáj a feneked, és te sem vagy rosszul, akkor nincs semmi baj, túlreagálod.
Nem. Aranyér, vagy csak felrepedt valamiért. esetleg csak valami gyümölcsdarab volt.
Ha többször előfordul, akkor valami belső vérzés, akkor viszont sürgősen orvoshoz!
A kakiban van, vagy a bőrödön?
Ha a székletben van, az a gond. Ha csak a nyílásnál. az magától gyógyul.
Talány szilvamagot nyeltél és felsértette. Vagy dióhéjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!