Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan hánytathatom meg magam...

Hogyan hánytathatom meg magam a leghatékonyabban?

Figyelt kérdés

Ezt én most komolyan gondolom, mert egy fontos ügyben lógnék 1 napot az iskolából. A barátnőm kórházban van, és a látogatási idő 12:00-15:00 között van a betegsége miatt (mononukleózis). 3 hete nem láttam, és hétvégén nem érek rá, mert akkor munka van.

Szóval, ide várok bármilyen kotyvalékot (étel, ital), fizikai behatás, de lehető legtöbb komolysággal, vagyis: halálos ne legyen. Előre is köszönöm mindenki segítségét:)

2009. szept. 22. 18:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Próbálj meginni 3 liter tejet! Ha még ekkor se jön ki, próbáld ki 4 literrel, az 110%, hogy működni fog. És a videót küldd be a puruttyára.

A mononukleózis lappangási ideje 40-50 nap, szóval, lehet, hogy rajtad is ki fog jönni (amúgy a népies neve "csókbetegség", csak nyállal terjed, jut eszembe, ennyi ideje megvan a barátnőd, mert ha nem, akkor lehet, hogy gubanc van...)

Azért kíváncsi vagyok, hogy 3 hétre hol fektetnek be valakit mononukleózissal, mert felénk sokan otthon is kibírják.

2009. szept. 22. 20:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szódabikarbónás megoldást, reggel elsütöttem 3dl meleg vízzel, és segítségnek adtam hozzá tojást is:) Ma nem mentem suliba, igazolva van, és 2 órát lehettem a barátnőm mellett, köszönöm mindenki válaszát:)
2009. szept. 23. 15:13
 13/13 anonim ***** válasza:
istenem,mekkora gyökerek vannak itt.... a mononukleózis CSAKIS nyállal terjed. Ne írjatok már olyan hazugságokat,hogy eü-sök vagytok,vagy hogy egy mononukleózisos megfertőzött mindenkit a környezetében.......
2010. jan. 23. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!