Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan hánytathatom meg magam...

Hogyan hánytathatom meg magam a leghatékonyabban?

Figyelt kérdés

Ezt én most komolyan gondolom, mert egy fontos ügyben lógnék 1 napot az iskolából. A barátnőm kórházban van, és a látogatási idő 12:00-15:00 között van a betegsége miatt (mononukleózis). 3 hete nem láttam, és hétvégén nem érek rá, mert akkor munka van.

Szóval, ide várok bármilyen kotyvalékot (étel, ital), fizikai behatás, de lehető legtöbb komolysággal, vagyis: halálos ne legyen. Előre is köszönöm mindenki segítségét:)

2009. szept. 22. 18:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
De ezt miért kell? És ha egyszerűen beszélsz az ofődel, és elmondod neki ezt a dolgot? Nem értené meg? Esetleg a szüleid? Írhatnának igazolást,ha ott elfogadják. Szerintem ne egyél-igyál meg semmit,mert akkor rosszul leszel,elrontja a látogatás örömét. Ha nagyon nem megy máshogy,mondd,hogy ment a hasad..azt csak nem nézik meg?:)
2009. szept. 22. 18:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
de miért pont hányni?:O ezt nem értem :|nem egyszerűbb megbeszélni hogy eljössz az utolsó 2óráról?:O
2009. szept. 22. 18:32
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

A mononucleosis fertőző.menj be hozzá, hátha. És akkor nem kell ilyenekhez folyammodnod.

Eü-s

2009. szept. 22. 18:35
 4/13 anonim ***** válasza:
egyél sokat( nem fontos végülis) és utána nyúlj le a torkodon.
2009. szept. 22. 18:38
 5/13 A kérdező kommentje:
És itt a 2. gond, nem épp egy gettósuliba járok, tehát nálunk odafigyelnek mindenkire, hogy ki miért hiányzik, és ha valaki szüleitől nem érkezik válasz, akkor felhívják, és akkor gáz van. Már kértem az ofőmet, hogy engedjen el, szüleimet is, de mind azzal nyugtattak, hogy látni fogom, előbb utóbb meggyógyul. De szerintem meg kell látogatnom, mert szeretem. 3 éve együtt vagyunk, és azt szeretném, hogy ezek után se legyen másképp. Ritkán vagyok rosszul, de z általában spontán jön, és nem tudom, hogy mitől.
2009. szept. 22. 18:40
 6/13 anonim ***** válasza:
A mononukleózis fertőző, biztos hogy beakarsz menni hozzá?? Nekem is egyik barátnőm lett az, és mindenki lebetegedett körülötte!
2009. szept. 22. 18:42
 7/13 A kérdező kommentje:
Ráadásul, ha az embernek mindennap 8 órája van (7:30-15:05) és az otthonától 1 órára lakik, úgy meg még nehezebb. Hétköznap alszom 5 órát, mert tanulás mellett sportolok, és gyakran fenn kell maradnom éjfélig, hogy fel legyek készülve másnapra.
2009. szept. 22. 18:45
 8/13 A kérdező kommentje:
Elvileg csak nyál útján terjed a betegség, és "elvileg" már meggyógyult, csak még 2 hétig benntartják megfigyelésen
2009. szept. 22. 18:46
 9/13 anonim ***** válasza:

az egészségügyisnek üzenem h a mononukleózis nyállal terjed és levegő útján nem. úgyhogy vagy írja meg az igazat h nemis egészségügyis, vagy pedig járja ki újra a szakközepet, és írja meg hol dolgozik, mert oda nem megyek...

kérdezőnek: szódabikarbóna. elkevered vízben, megiszod ésmár mehetsz is hányni :D

2009. szept. 22. 18:48
 10/13 anonim ***** válasza:
vagy egy liter meleg víz
2009. szept. 22. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!