Sokat hánytam, némi sültkrumpli most árthat (bővebben lent)?
Nem kéne enned sült krumplit, ugyanis ilyenkor diétás étrendet kell tartani, a sült krumpli meg nem diétás. Olajban sült, nem tesz ilyenkor jót.
Amit ehetsz az háztartási keksz, sóban-vízben főtt krumpli, párolt rizs. És mellé sok folyadék.
És szerintem még holnap is nyugodtan mehet a diétás étrend.
És ha már nem hánysz, akkor utána fokozatosan kellene hozzászoktatni a gyomrodat a nem diétás ételekhez is.
" Nem kéne enned sült krumplit, ugyanis ilyenkor diétás étrendet kell tartani, a sült krumpli meg nem diétás. Olajban sült, nem tesz ilyenkor jót.
Amit ehetsz az háztartási keksz, sóban-vízben főtt krumpli, párolt rizs. És mellé sok folyadék.
És szerintem még holnap is nyugodtan mehet a diétás étrend."
Csak ne olyan hevesen...Igen, nem kene ennek sultkrumplit, de nem csak most hanem egyebkent sem. Persze az olajtol is fugg, amiben sutik, de alapjaraton nem jo. Krumplit alapbol kerulnem, es a kenyeret is..sokat kell meg tanulnod az egeszseges etkezesrol, fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!