Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az aids miért elterjetebb a...

Az aids miért elterjetebb a homoszexuálisoknál?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 7. 21:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

" Melyik statisztika szerint a te hülye számításaid szerint? Hivatalos adatok szerint az AIDS-esek 75%-a homoszexuális úton kapta el a fertőzést. Ehhez nincs mit hozzáfűzni. [link]

"

nem a Wiki-t kéne alapul venni, abba kb bárki beleírhat...

2013. ápr. 14. 13:08
 12/21 anonim válasza:
0%
Jaj hagyjuk már ezt a mellébeszélést amikor az Országos Epidemiológiai Központ felméréséről van szó. [link]
2013. ápr. 15. 17:02
 13/21 Breki-kém válasza:
Bár nem egészen ide tartozik, de már van olyan gyógyszer, ami szinte teljesen elnyomja a vírust és "csak" kb 5 évvel rövidíti meg az életet az Aids. Gyógyszer mellett lehet gyereket tervezni és természetesen az ovulációs időre védekezés nélkül is közösülni. A gyerek nem kapja el szüléskor és szoptatni is lehet. Ezt magyarországi orvos által írott cikkből tudom. Aki olyan életet él, annak el kell menni szűrésre, mert a betegség, mint ahogy fent is írtam- nagyon jól kezelhető.
2013. ápr. 15. 17:53
 14/21 anonim ***** válasza:
40%
En voltam az ÁNTSZ-ben HIV tesztet csináltatni, es ott mondtak nekem hogy a homoszexuálisok bizony kiemelt veszélyforrása a HIVnek. Nevetséges, hogy egy-két meleg mar ezt a tényt is sértésnek veszi. (nem tudom mi okból, mert en szemely szerint egyaltalan nem tartom szégyennek ha megbetegszik valaki bármivel is, inkább sajnalom.)
2013. ápr. 15. 20:04
 15/21 anonim válasza:
53%
Szerintem a melegek nem azért rizikósabbak, mert melegek, hanem mert pasik. Leszbikus AIDS-es nőről még nem hallottam.
2013. ápr. 15. 21:12
 16/21 anonim válasza:
18%
Pont fordítva van. A melegek miatt ilyen nagy az arány. Egy normális férfi legfeljebb egy prostitól kaphatta el az meg egy ratyitól(biszextől). Na azok aztán nem mondhatják hogy így születtek hiszen megvan bennük a nők iránti vonzalom de mégse tudják türtőztetni magukat ők miatt terjed elsősorban az AIDS. De az én szótáramban a biszex és egy homoszexuális között nincs különbség minden csak elhatározás kérdése mindkettőnél.
2013. ápr. 15. 21:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
ez nettó hülység :D
2013. ápr. 15. 21:48
 18/21 anonim ***** válasza:
33%
de tényleg elterjedtebb, mert egyszerűen felsértik egymás s*ggét és már bennt is a vírus, persze hetero análban is ua. van de azt kevesen csinálják, másrészt partnerváltogatás jellemzően igen sűrű nagyvárosi b*zi szubkultúrában
2013. máj. 8. 22:38
 19/21 anonim válasza:
71%
6-os.. az h több a hetero aidses, az csupán azért van mert sokkal több hetero van, mint meleg.. nyilván ha kb minden 10. ember meleg, akkor közöttük vszeg kevesebb lesz aidses, de attól még ARÁNYAIBAN több a meleg aidses, mint a hetero.. és honnan veszed h tájékozottabbak? és még ha tájékozottabbak is, a védekezés nem csak azon múlik, hogy ismered-e a módjait, hanem h szarsz bele, v felelősségteljesen élsz. a melegek között arányaiban kevesebb a komoly kapcsolat, és kaotikusabb a szexuális életük, szabadosabban élnek, mert a többségük nehezen fogadja el magát, és aki nehezebben fogadja el magát több hülyeséget csinál.. és vszeg, ahogy fentebb írták, a terhesség is szerepet játszik, hogy az emberek talán legjobban attól félnek, mivel az bárkivel megeshet, és végül is az idegennel lefekvőknél a nemi betegségre is igaz ez, csak az emberek hajlamosak elhitetni magukkal, hogy a rossz dolgok mindig mással történnek.. ezért terhesség ellen védekeznek inkább, ami ugye melegeknél nincs ergo kevésbé védekeznek.. az meg egy nagy marhaság, hogy a melegek járnak szűrésre, a heterok meg nem. egyik se jár.. eleve az aids szűrés nem olyan, mint a mellrák, hogy mindenkinek ajánlott biztos ami biztos.. aidset nem olyan könnyű elkapni, mert baromi kevés aides van az országban.. akkor érdemes elmenni, ha sok egyéjszakás kapcsolatod van..
2013. júl. 26. 16:26
 20/21 anonim ***** válasza:

Amit az első írt az baromság.

Pont,hogy a heterók nem védekeznek,nem félenk a nemi betegségektől.Ha a nő tablettát szed 90%,hogy nem védekeznek gumival,mert ők csak a terhességtől félnek,mástól nem.

Az biztos,hogy a melegek nagyobb arányban védekeznek óvszerrel.

Az oka,hogy magasabb az arányuk az,hogy 10-20 x néhány évvel ezelőtt csak titokban mertek még szexelni is,ismeretlenekkel.Erre voltak kényszerülve.Kapcsolatban nagyon kevesen éltek,mert lehetetlen volt.

Amint nő az elfogadás,a melegek is simán többen fognak élni párkapcsolatban,monogámiában.És akkor csökkenni fog a számuk,illetve nem lesz magasabb a heterókhoz képest.

2014. jún. 1. 04:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!