Lehet, hogy HIV pozitív vagyok?
Azután kezdődtek a panaszaim,hogy összejöttem a mostani párommal. Megtörtént a dolog,aztán 2 hónapra rá folyamatosan valami miatt gyulladásban van a szervezetem. Kivették a mandulámat is kb egy hónapja,de a panaszaim nem szűnnek.
Fáradékonyság,hányinger,néha izomfájdalom,kimerültség,és a legérdekesebb a hőingadozásom... Reggel,és este olyan 36,2-36.4 körül mozog,napközben pedig felkúszik 37,2-37,5-re is.
A ráadás,hogy amikor pakoltam találtam egy HIV tesztről szóló leletet otthon,de negatív lett... a papíron szereplő dámtumkor még nem voltunk együtt.
Azt követen 1 hónapra rá,már igen.
Szerintetek lehet ez a dolog kapcsolatban a HIV-vel?
Kérlek,írjatok,nagyon megköszönném!
Ha negativ volt a papir akkor szted h lennel hiv fertozott?
A mandula kivetel kornyeken nem volt vérvételed?
De volt vérvételem. Az kimutatta volna ha HIV vírust?
Tudod,fura,hogy azòta vannak problèmáim,mióta szexuális életet élünk. Június óta.
A HIV fertőzés tünete nem sokkal a fertőzés után egy influenzaszerű megbetegedés, amit viszont akár évekig tartó tünetmentesség követ.
Szóval ha elhúzódnak a panaszaid, az nem biztos, hogy HIV lesz. (Elkaphattál mást is:)
Két ötlet van:
1. Menj el szűrésre. Sima vérvételkor nem nézik, és másból nem derül ki.
2. Beszélj a pároddal. Ha már a párod.
Mindenki egyből a legrosszabbra gondol. Vannak egyéb, akár szexuális betegségek is amik okozhatják a rosszul léteket.
A síma vérvételnél nem mutatják ki a hiv-et, de lehetnek arra utaló jelek a vérben ha jól tudom. De ezt nem biztos hogy figyelik a dokik. Menj el szűrésre, semmi más nem mond biztosat.
Köszönöm a válaszokat!
Tavaly augusztustól tart a kálváriám... Egyszer már teljesen lebénultam,majd újratanítottak járni... Aztán kivették a mandulámat,de a fáradékonyság,étvágytalanság,hőemelkedéses probléma ugyanúgy megvan. Teljesen tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!