Ha a HPV tipizálás eredménye pozitív lett akkor a páromnak is ki kell vizsgáltatnia magát?
Pozitív HPV eredmény (magas rizikófaktor). Valószínű párom már évek óta fertőzött, csak gondolom hordozó és megfertőzött engem is.
Idősebb nálam, nekem ő volt a 2. férfi az életembe. Ő meglehetősen felelőtlen és gondtalan életet élt, beleértve a szexuális életet is. Készséggel beismeri, hogy valószínűleg HPV fertőzött, de esze ágában sincs kivizsgáltatnia magát. Azt mondta jobb, ha nem tudja. (Neki egyébként soha semmilyen tünete nem volt, nekem a méhfalamon jöttek ki szemölcsök.)
1,5 éve vagyunk együtt, ez azt jelenti, hogy ő is fertőzött, ugye?
Én annyira megijedtem, hogy amilyen tesztet csak lehet szeretnék megcsináltatni! Ennek mi a módja? Kitől kérjem segítséget. Amilyen előélete volt páromnak, bármit elkaphattam tőle..sajnos nem gondolkodtam ezen.
Igaz, hogy a HPV fertőzés nem gyógyítható és a vírus mindig a szervezetembe marad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!