Mit csináljak, ha annyira fáj a torkom hogy az is fáj ha nyelek?
Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 08:25
1/15 anonim válasza:
Nekem 2-3 forró mézes tea be szokott jönni. Egy (2,5 dl-es) bögre teához 4-5 evőkanál mézet teszek. Ha nem segít, sajna más ötletem nincs.
2/15 anonim válasza:
mebucain és rengeteg forró tea, holnapra jobb lesz.
3/15 anonim válasza:
kamillás teával inhalálj. (forró kamillás teás fazék fölé hajolni egy fejünkre tett pléddel, nagyon jó!)
4/15 A kérdező kommentje:
köszi a wálaszokat:)
2009. szept. 18. 09:40
5/15 anonim válasza:
Nekem is volt a napokban ilyen tünetem. Erre jó a:
-Sok Strepfen tabbletta.
-Sok méz, mézestea.
Tudom mit érzel!
6/15 anonim válasza:
méz és citrom. nekem ez szokott segíteni.
7/15 anonim válasza:
Én télen jártam így.Vasárnap reggel felkeltem,nem reggeliztem,nem volt jó a közérzetem.Ebédnél ettem a húslevest,de sírva fakadtam.Nem bírtam nyelni.Bementem a szobámba ledőltem.2órát aludtam kb. mikor felkeltem égtem a láztól.Nyelni mindig alig tudtam:(
Anyum főzött egy nagy adag teát,tett bele jó sok mézet és citromot.Ezt ittam egész délután és csak feküdtem.
Másnapra se lett jobb,elmentem orvoshoz.Kiírt és mebucaint,c-vitamint és calcium pezsgőtablettát kellett innom.Mellette rengeteg meleg,mézes-citromos tea és kamillás tea fölött inhalálás és orrspray.
Ezzel együtt már 1nap alatt jobban voltam.
Én ezeket ajánlom!(:
14/L
8/15 A kérdező kommentje:
oh köszi mindenkinek!
2009. szept. 18. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!