Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mindennap jéghideg vízzel...

Mindennap jéghideg vízzel zuhanyzok, mégsem fázok meg, MIÉRT?

Figyelt kérdés
Miért.....?:((((((((((((((
2009. szept. 15. 20:10
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
komolyan mondom, megcsináltam már hasonlótXD buszon utaztam, leszálltam utána meg a wc-ben megnyalogattam a kezeim és csak utána mostam megXD
2009. szept. 16. 19:49
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
lehet h csak vmi kis virust akarsz összeszedni, de tudod igy terjed a hepatitis... szal lehet vmi apróságot akarsz egy kis figyelmért, de akár hepatitist, vagy bármi más nyavalyát összeszedhetsz és aztán késő visszacsinálni.. hidd el nem éri meg.. néha énis igy vagyok h nem figyelnek rám, de ez van. A világban élők önzőek, ez alapból benne van minden emberben, aki meg azt mondja h nem az álszent. Próbálj figyelni magdra, legyél kedves, segítőkész, és hidd el többen fognak rád figyelni. Régen én is dühös voltama világra, vagyis még mindig, de nem lehet mindenkit arra ösztönözni, h rád figyeljen és megértő legyen, azért tenni is kell valamit, én erre jöttem rá. És azóta próbálok úgy viselkedni, hogy elfogadjanak, és azóta sokkal többeket érdeklek:D 16/L
2009. szept. 17. 12:50
 23/28 anonim ***** válasza:
67%
TE NEM VAGY NORMÁLIS.. tüdőgyulladás megteszi? utána meg 3 hét kórház??
2009. szept. 17. 17:28
 24/28 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen kéznyalogatós dolgot má én is csináltam:D Most költöztem Bp-re, ott azér sokkal több kosz van,lehet megint megpróbálom (legutóbb hatástalan volt). Én nem akarom,h figyeljenek rám,sőt azt szeretem,ha mindenki sz*rik rám,én csak simán beteg szeretnék lenni,de marhára nem jön össze már évek óta :((((((
2009. szept. 18. 19:18
 25/28 anonim ***** válasza:
32%
Mennyire buta. De szerintem csak szórakozik.
2009. szept. 18. 20:10
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után megszokja a tested:) Tavaly például a suliban mindig az én hátamra nyitották ki az ablakotXD Eleinte majd megfagytam, de mikor már ötszázadszorra történt észre sem vettem. Két éve nem voltam megfázva:D
2009. szept. 18. 21:21
 27/28 anonim ***** válasza:
82%

Nos,gép kikapcs,fürdés de nem 20 percig 2fokos vízzel,hanem rendes fürdés,öltözés,este go diszkó,kicsit elütöd az idődet,hétvége van úgyis ,ha gondolod akkor házibuli is lehet!

Holnap reggel,felébredsz reggelizel,hogyha gondolod lezuhanyzol ha már tegnap a buli után nem volt időd/kedved/ reggeli,tanulás ha iskolás vagy.

Érezd jól magad!

1* élünk!

Járj esetleg könyvtárba ott is szoktak emberkék lenni,hátha tudsz barátokra szert tenni.

Annyi mindent lehet még csinálni,miért épp a hülyeségeket/bocsánat ezt máshogy nem tudtam mondani/ csinálod?Ne betegedj meg semmiképp,énis beteg vagyok 4napja és pocsék,és meg akarok gyógyulni!

Soha sem akarok beteg lenni!

Még valami!:

Tőrődnek veled,énis törődök,és a legtöbb kommentelő is,hiszen nem csak kattintottunk egyet az" egy véletlen kérdés" gombra,hanem válaszoltunk!

Kellemes betegség mentes életet!

2009. szept. 19. 08:43
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én ha reggel nagyon meleg vízzel zuhanyzok, sokszor megfázok, köhögök.
2009. dec. 1. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!