Mindennap jéghideg vízzel zuhanyzok, mégsem fázok meg, MIÉRT?
Figyelt kérdés
Miért.....?:((((((((((((((2009. szept. 15. 20:10
11/28 A kérdező kommentje:
de nekem az is elég :)
2009. szept. 15. 20:22
12/28 anonim 

válasza:

Előző vagyok :D Az orvosos 5perces. De most mi is figyelünk rád. Figyi, dobj egy privit nekem és ha akarod, akkor beszélgetek veled, stb, majd én figyelek rád, ha attól boldog leszel :)
13/28 A kérdező kommentje:
hm hogy is magyarázzam.... tudom hogy figyelnek rám, ha mondok valamit akkor persze hogy figyelnek rám de amúgy nem... senki sem értékeli hogy itt vagyok... senkit sem érdekel ha rosszul vagyok... :(
2009. szept. 15. 20:27
14/28 anonim 

válasza:

Végülis ezzel én is így vagyok, mert pl senkit nem érdekel ha fáj a torkom. De ha azt mondod, hogy ígyse érdekel senkit, akkor szerinted azután fog, ha direkt megbetegíted magad? Csak neked lesz rosszabb, mert betegnek lenni szvsz nem jó.
Még mindig az 5perces orvosos válaszoló.
15/28 A kérdező kommentje:
írtam privit
2009. szept. 15. 20:32
16/28 anonim 

válasza:

jaj te szegény!Önsajnlatba estél, szeretnéd ha mások is sajnálnának mi?!
én is szoktam igy érezni.
17/28 A kérdező kommentje:
ez az utolsó bunkó volt:(
2009. szept. 16. 11:49
18/28 anonim 

válasza:

Túl hideg vízbe meg ne ücsörögj, mert úgy átfázhat a veséd, hogy utána ezen a világon többen is fognak figyelni rád - először a kórházban, majd a temetéseden(mert ha a vese beadja a kulcsot, akkor kampó, még lehet, hogy dialízissel húzod pár évig, de utána már csak a túlvilágon lesznek érdekeltségeid. Amikor beleültem egy kád atomhideg vízbe, és fürdés után bementem a melegre, úgy felpörgött a szívem, hogy tök szarul lettem. Meg is bántam, hogy lusta voltam melegíteni vizet! Ilyenkor akár szívrohamot is lehet kapni, -még tizenévesen is-, akkor pedig tök egyedül leszel még akkor is, amikor meghalsz, mert az nagyon hirtelen jön. Nagyon hideg vízzel pedig ne locsold túl sokáig a fejed, és ne tartózkodj vizes fejjel a hideg levegőn, mert abból meg agyhártyagyulladás lehet, ami szintén halálos v. maradandó agykárosodást okoz, ergo lehet, hogy agyilag olyan zokni leszel, hogy már nem fog érdekelni, hogy figyelnek-e rád v. sem, inkább azzal leszel elfoglalva, hogy mimódon szürcsöld ki szívószállal a tejbepapit a mélytányérból! A néhány perces hidegzuhany, úgy hogy a fejet nem éri (bár lehet, hogy ekkor még annak sem árt) viszont tényleg egészséges, persze nem 5 fokos vízzel 0 fokban az udvaron. Nem tudhatom, hogy a kérdést poénból tetted-e fel v. nem, de ha komolyan terveztél még ilyet csinálni, akkor remélem lebeszéltelek.:) Rengeteg mindenben pl. sport, munka, tanulás... ki lehet tűnni. Nem a hülyeségben kéne; valahogy manapság ez a divat.:(
19/28 A kérdező kommentje:
köszi, azért hasznos volt!
csak valami egyszerűbbet szeretnék összeszedni....:)
2009. szept. 16. 14:46
20/28 anonim 

válasza:

Nyalogasd a buszon a kapaszkodókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!