Már voltam orvosnál és kaptam gyógyszereket, de eddig nem volt ilyen csúnya a torkom ma viszont tükörbe megnéztem és megijedtem . Szerintetek mi lehet? Azon kívül hogy gyulladás
2013. márc. 16. 10:57
2/12 A kérdező kommentje:
egy hozzáértő kommentje..
2013. márc. 16. 11:03
4/12 anonim válasza:
embert mit mondjak? rohadt randa menjél orvoshoz ennyi
5/12 A kérdező kommentje:
ha nem tudsz semmit mondani akkor nem kell értelmetlenül kommentelni köszi..ha valakinek volt ilyen gondoltam az tud írni valami értelmeset pl hogy neki mennyi idő volt amire meggyógyult stb...;)
2013. márc. 16. 11:09
6/12 anonim válasza:
nem egyszerűbb elmenni orvoshoz?
7/12 A kérdező kommentje:
mondom hogy már voltam...
2013. márc. 16. 11:14
8/12 anonim válasza:
Mononucleosis infectiosa- nál szokott ilyen lepedék lenni a mandulákon, de nyirokcsomó megnagyobbodásnak láznak is illik kísérnie, ha ez van neked.
a kép miatt küldöm:
9/12 A kérdező kommentje:
Hát sz.tem nem ez a betegség bár a nyirokcsomóm megvan dagadva és lázam is van de a vége felé a cikknek azt írják hogy lehet bakteriális fertőzés is másodlagosan,mert nekem az orvos antibiotikumot írt ki és azt mondta hogy nyirokcsomó és mandula gyulladásom van ami már nagyon csúnya
2013. márc. 16. 12:14
10/12 anonim válasza:
ez nem lepedék, ez mandulagyulladás!! Rosszabbodhat még ha nem mész el orvoshoz.
Nekem pár éve volt, ugyan így megijedtem, és fényképezgettem a torkomat. De én be is lázasodtam mellé, és elmentem fül-orr-gégészetre.
Antibiotikumot kaptam rá, de utána még egyszer visszajött, ezért ki kellett venni. Nem volt vészes, azóta semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!