Ez a vesegyulladás miatt van?
El kell választani a két betegséget. Kezdjük a vesegyulladással. A labor leletekből tudhatja az orvos, hogy esetleg az.Ennek egyik tünete, a vesetájék ütögetésre fájdalmas és magas láz kiséri.A sok folyadékfogyasztás nincs kapcsolatba vele, talán a cukrod borult a betegség miatt.ha igazán vesegyulladás volt /lett volna/ szerintem az Augmentinnél komolyabb gyógyszert kaptál volna.
Másik,a felső léguti panasznak semmi köze a vesédhez. Ha már ennyi panaszod van, kérd meg az orvosodat, hogy megnyugtatásodra csináltasson egy mellkas rtg-t ha negativ, feküdt ki a felső léguti hurutodat. ha lázad lenne, fordulj orvosodhoz.
Mégegyszer, a vesédhez ennek nincs köze, volt, meggyógyult, kész. Inkább figyelj a cukrodra, ha nem eszel a szokásos módon könnyebben felborulhat
nem gyógyult a vesém.most kaptam rá 2 doboz ciprinolt :/
köszi a választ :) ++
Szia! Nagyon súlyos dolog eza vesegyulladás. Én enm tudtam hetekig, miért hányok, vagyok rosszul.
Igen, az miatt volt,meggyengült a szervezeted.
Engem nem vettek komolyan, hetekig magas lázam volt, szúrt a derekam, összest, minden.
Megkaptam a szüleimtől, hogy csak bolond vagyok, nem akarok iskolába menni.
Alig tudtaknm megmenteni, mikor már nem láttam a 41 fokos láztól.
Intravénásan kaptam az antibiotikumot.
Szóval az embert sokszor nem veszik komoltan.
Te isnés én is meggyógyultunk, remélem, de ez nagyon fontos. Majdnem meghaltam. Az orvos is terhesnek gondolt a hetekig tartó hányás, rosszullét miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!