Borzasztóan fáj a torkam! Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Ma vettem propoliszos tinktúrát, abból bevittem 20 cseppet egy órával ezelőtt. Gargalizáltam sós vízzel 1x és van ilyen zsályás, szopogató tablettám. Ennyire még soha nem fájt a torkam, szinte a nyálat sem tudom lenyelni. Gyógyszer itthon csak ibuprofen és antibiotikum van. Most hétvégén meg nincs ahová orvoshoz mennem.2013. márc. 8. 18:01
1/3 A kérdező kommentje:
Holnap szüleimnek kellene segítsek a kertben egész nap. Azt mondták, csak most segítsek, mert többet nem fognak hívni, hagynak tanulni az érettségire. Visszautasítani szégyenlem, mert akkor azt mondják, hogy csak kifogásokat kapok, és akkor betegszem le mikor munka van. Mit tegyek, hogy holnapra legalább enyhüljön kicsit?
2013. márc. 8. 18:06
2/3 anonim 

válasza:

Mézet vegyél be két-három kanállal, és reggel is ugyanennyivel, ez segít valamennyit.
3/3 anonim 

válasza:

Sok-sok-sok C-vitamin beszedését javaslom. Minimum 4-5emg, azaz 4-5grammnyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!