Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Borzasztóan ömlik a taknyom,...

Borzasztóan ömlik a taknyom, már hámlik a fél fejem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
szedek coldrex tablettát, napi 2000 c vitamint, megiszom 3 kancsó meleg teát mézzel és citromlével. igaz, mellette talpon vagyok, de amint észrevettem, hogy elkezdek lebetegedni (akkor még nem is voltam taknyos ), elmentem a patikába. és azóta csak rosszabb. tegnap lázam is volt, pedig a coldrex tabletta lázcsillapító is, egy nap hármat veszek be. nem bírom ezt. vettem tantum verdét is torkomra, mert eleinte az fájt, de az teljesen elmúlt egyből. nem tudok itthon maradni, olyan munkám van, hogy pont ebben az időszakban muszáj ottlennem. mit csináljak még? van valami praktika? ja és sokat is alszom, nem hanyagolom el. van orrcseppem is, de semmit sem ér. igazából nincs is eldugulva az orrom, mert folyamatosan jön a takony, nem kis mennyiségben :( mit csináljak még?
2010. dec. 14. 11:37
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
ja és a fülem is nagyon fáj, van hogy nem is hallok az egyik oldalra, gondolom a rengeteg orrfújástól.
2010. dec. 14. 11:38
 2/14 anonim ***** válasza:
Lehet elkéne menni az orvoshoz?
2010. dec. 14. 11:38
 3/14 A kérdező kommentje:
nagyon régen voltam már orvosnál :( mindig sikerült kikúrálnom magam valahogy, de most nem megy, lehet tényleg elnézek, azthittem csak egyszerű megfázás és jön megy.
2010. dec. 14. 11:41
 4/14 anonim ***** válasza:
Lehet tud valami felírni ami pár nap alatt rendbetesz, te meg szenvedni akarsz még egy hétig minimum?
2010. dec. 14. 11:45
 5/14 A kérdező kommentje:
dehogyis akarok. holnap délelőtt elmegyek akkor. csak gondoltam hátha van még valami praktika a takonyra, mert ez idegesít a legjobban, hogy egész nap trombitálok
2010. dec. 14. 11:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem pontosan ugyan ez van. Csütörtök óta. Kezdődött kaparó torokfájással, azóta meg ott tartok, hogy orrom bedugulva, többször befulladtam, köhögök, de nem szakad fel semmi csak hörög a tüdőm, lázas vagyok, be vagyok rekedve. Persze szedem én is a coldrex tablettát, C vitamint, iszom a hársfateát mézzel, forró fürdő, de semmi nem használ. 1re megyek tüdőgyógyászhoz, ő majd megmondja mi van. Szerintem nekem megint hörgőgyulladásom lesz, ez volt tavasszal is és ugyanilyen volt sajnos. De majd kiderül. Menj el te is orvoshoz, mert nem fog magától elmúlni. Lehet, hogy ez is valami influenza alfaja.
2010. dec. 14. 11:48
 7/14 A kérdező kommentje:

ó :( akkor gondolom elég önző lennék, ha így elmennék dolgozni más emberek közé.

akkor nem szórakozom, orvoshoz megyek. nekem nem tudom mi volt, de úgy 2 hónapja ugyanilyen durván megfáztam sőt akkor 39 is volt a lázam. és a köhögés nagyon durva volt, most meg mondom, egyáltalán nem, nem fáj a torkom, nem hörgök, semmi baj nincs azzal a környékkel. csak az orr-fül.

2010. dec. 14. 11:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mi lehet, nekem is a fülem is be van dugulva...most mérem a lázam, eddig 37 kereken, szóval még csak hőemelkedés, de most tettem be, szóval kicsit sztem még fel fog menni. Nekem már annyira rossz ez a köhögés, izomláz van tőle a hasamban, rekeszizmomban is. :( Engem is ez idegesít amúgy a legjobban, hogy be van dugulva az orrom, folyik meg már ki van dörzsölve az egész orrom alja. És nagyon fáj, húzódik. Meg csíp az orrom, légcsövem ha levegőt veszek áááá :(
2010. dec. 14. 11:56
 9/14 A kérdező kommentje:
ja, én eddig neogranormonnal kentem, de semmit sem ért, aztán bekentem kék labelloval az orromat, az orrom alatt, meg a számat, és sokkal jobb lett, de mégsem mehetek labellotol csillogo fejjel dolgozni :D
2010. dec. 14. 12:01
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát...én avonos testápolóval próbálkoztam, mert az volt kéznél...aha...aszittem összecsinálom magam, úgy csípett, töröltem is le gyorsan. Neogranormon elfogyott :( Körömvirág krém lenne még jó. Labello-ból meg csak ilyen gyümölcsös van itthon, az meg színes is, szóval inkább azzal nem próbálkozok :D Hülyén nézne ki rózsaszínen a fél fejem :D
2010. dec. 14. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!