Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Borzasztóan ömlik a taknyom,...

Borzasztóan ömlik a taknyom, már hámlik a fél fejem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
szedek coldrex tablettát, napi 2000 c vitamint, megiszom 3 kancsó meleg teát mézzel és citromlével. igaz, mellette talpon vagyok, de amint észrevettem, hogy elkezdek lebetegedni (akkor még nem is voltam taknyos ), elmentem a patikába. és azóta csak rosszabb. tegnap lázam is volt, pedig a coldrex tabletta lázcsillapító is, egy nap hármat veszek be. nem bírom ezt. vettem tantum verdét is torkomra, mert eleinte az fájt, de az teljesen elmúlt egyből. nem tudok itthon maradni, olyan munkám van, hogy pont ebben az időszakban muszáj ottlennem. mit csináljak még? van valami praktika? ja és sokat is alszom, nem hanyagolom el. van orrcseppem is, de semmit sem ér. igazából nincs is eldugulva az orrom, mert folyamatosan jön a takony, nem kis mennyiségben :( mit csináljak még?
2010. dec. 14. 11:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
gyerekeknek való orrszívó porszivóval szívd ki az orrodat,rendesen kitisztitja,nálam bevált:-)
2010. dec. 14. 12:28
 12/14 A kérdező kommentje:
tényleg? van itthon, unokahúgomé. gondoltam rá, de nagyon gusztustalan, majd meglátom a szenvedés melyik foka visz rá :D
2010. dec. 14. 12:35
 13/14 A kérdező kommentje:
nahát, cseppentettem az orromba, aztán kiszívtam jól, és kapok levegőt! nagyon tisztán! jajdejó, köszönöm utolsó :) kiváncsi vagyok meddig marad igy
2010. dec. 14. 12:45
 14/14 anonim ***** válasza:

No, én egy hónapig kínlódtam ezzel kedves Kérdező, gondoltam elég a vitamin, aztán meguntam a taknyolást és egyéb fincsi váladékokatill, már nagyon gáz volt..... arcüreggyuszink van!

fül orr gégén kaptam választ. egy hete szedem a gyogyót rá, ill a speckó orrcseppet, és lekopogom de már nem folyik a szutyi sehonnan. gyógyszer dobozát sajni kidobtam, de a z orcsepp az Nasonex. Dokihoz menny mindenképp!!!!!! A két gyogyó együtt 6600 ft volt pf....

2010. dec. 14. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!