Mi bajom lehet? Aggódom.
Tudom, hogy már a csapból is ez folyik, de aggódom.
Két napja furcsán érzem magam, gyenge vagyok, kezeim, lábaim fájnak. Mindig fáradtnak érzem magam, képes vagyok egyszerre 12-14 órát aludni, amit nem szoktam normális esetben. Ma úgy ébredtem, hogy nagyon sápadt vagyok, a nyaki nyirokcsomóim és a mandulám annyira be van dagadva, hogy nyelni alig bírok. Ugyan lázas nem vagyok, de létezik, hogy ez H1N1? Egyetemre járok, nagyobb közösségbe, a héten kétszer is megfordultam nagyobb bevásárlóközpontokban, elképzelhető, hogy innen szedtem össze valamait?
Ha rosszabbul érzem magam, esetleg belázasodom, érdemes orvosi ügyeletre mennem még a hétvégén? Mert azt olvastam itt korábbi hasonló kérdésekben, hogy inkább maradjunk otthon, és lázcsillapítsunk, ha muszáj. De tudom magamról, hogy gyenge az immunrendszerem, hamar elkapok bármit is, félek, hogy valami komolyabb bajom lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!