Páromnak (25) már több hónapja viszket a feneke! Mitől? Többi lent.
Figyelt kérdés
Az elején azt mondta h csak akkor amikor fürdik,és víz éri, olyankor annyira dörzsöli h már sebes is lett...
Most már ott tartunk h nappal is iszonyatosan viszket neki.
Dokihoz természetesen nem akar elmenni!
Fertőzése lehet,vagy bélféreg???
2013. márc. 2. 18:06
1/13 anonim válasza:
régen olvastam hogy ez attól van mert élősködők, azaz férgek vannak a belsőszerveiben.
3/13 anonim 

válasza:

Szerintem is bélféreg. A székletébe nincsenek fehér kis férgek? Egyen foghagymát az kihozza belőle 1,2 gerezdet.
4/13 anonim 

válasza:

De mije viszket konkrétan? A segge vagy a segglyuka? Ha az előbbi, akkor valamilyen bőrfertőzés, pl ótvar vagy bőrgomba, de rosszabb esetben húsevő baktérium, amibe bele lehet halni. Ha az utóbbi viszket neki, akkor aranyere van, vagy tényleg bérférge.
5/13 A kérdező kommentje:
Elvileg a segglyuka mellett körbe... :S
Tudok neki vhogy segíteni?
2013. márc. 2. 19:07
7/13 A kérdező kommentje:
:D hihi, én nő vagyok, a vőlegényemmel van baj, de hát PASIK!!! az h dokihoz menjen,szóba se jöhet...
2013. márc. 2. 20:08
8/13 anonim 

válasza:

bélféreg, gomba, vagy ilyesmi... emésztési gond?
9/13 anonim 

válasza:

Mondd meg neki, hogy addig nem vagy hajlandó szexelni vele, míg el nem viszi a valagát orvoshoz. Különben te is elkaphatod tőle simán ezt a betegséget és ha bélférge van, akkor neked a hüvelyedbe fognak elszaporodni a férgek. Ez nem vicc, van egy nőgyógy. rezidens barátom, ő mondta, hogy gyakorlaton látott már ilyet, hogy a bélféreg befertőzte valakinek a hüvelyét. Mindegy, nem részletezem, hátha valaki most ebédel, de tényleg van ilyen. Zavard el a párodat orvoshoz, ez nem játék.
10/13 anonim 

válasza:

A bélféreg nem fog beköltözni a hüvelybe, legfeljebb betéved, de mivel ott nincs mit ennie, nem is fog szaporodni. Viszont fertőzést visz át a végbélből, amivel nem érdemes játszani. Szerintem nézd meg a párod valagát, ha ciki neki, ha nem. Ő meg figyelje a székletét, nincs-e benne kukac. Ha meg van pukli a lyuknál, akkor aranyere van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!