Mitől vannak piros pöttyök a makkomon? Lehet hogy gomba? Nem viszket és csak a makkon van. Túl sok használattól is lehet? A páromnak nincs semmilyen gombája vagy más nemi betegsége.
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 21:36
2/6 anonim válasza:
Semmi gond! Hiszen Te is tudod: a pirospöttyös az igazi :D
3/6 anonim válasza:
Mutasd meg egy mókuslánynak, ha szép egészséges nagyra fejlődött makk akkor ízleni fog neki, ha gombás akkor kiköpi!!
4/6 anonim válasza:
érdekes hogy hogy elpoénkodjäk itt a kérDéSt.azt azonba ne felejtse el egyikötök sem,hogy a kéRdezöt valoban zavarja,mig ti po£ént csinältok belöle.mej el dokihoz sztem mindenképpen,de lehet csak kidörzsölödött,de mndjuk akor az egesz piros lenne.nézesd meg,lehet ir rä fel csak valami krémet.ne aggodj.
6/6 anonim válasza:
Nincs véletlenül cukorbetegséged?A páromnak volt ilyesmi csak arra nem emlékszem hogy fehér vagy piros pöttyei voltak.Akkor én még öt nem ismertem azért nem tudom pontosan.A börgyogyász szakorvos elküldte vérvételre és kiderült hogy cukorbeteg.Gondolom a válaszbol kiderült hogy nem gombás vagy egyéb fertözése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!