F/18 A makkomon piros pöttyök jelentek meg (Nem volt lehetőségem 3 napig tisztálkodni. ). Gomba vagy miez? Mit tudok tenni? Orvos muszály?
Figyelt kérdés
Sosem volt még ilyen, és bnőmmel nincs gáz...Nem fáj,nem viszked, csak azért mégis ott vannak azok a piros pöttyök...2010. aug. 3. 16:52
1/8 anonim válasza:
Most fogsz érettségizni vagy már volt?...
2/8 anonim válasza:
Semmi extra, ha egy hétig rendszeresen tisztálkodsz, akkor elmúlik.
Viszont könyörögve kérlek, a muszájt, pontos j-vel írd! Kérlek!
3/8 anonim válasza:
De szerintem a "viszked" viszi a pálmát...
első
4/8 A kérdező kommentje:
Szakmám van.
Sry, "ly" ért...
Bocs, én úgy szoktam meg, hogy viszked...
2010. aug. 4. 14:35
5/8 anonim válasza:
Akkor nagyon gyorsan szokd meg, hogy nem az...
6/8 anonim válasza:
Ne kötekedjetek,lehet vidéki v felvidéki..Amúgy semmi baj,ha nem viszket-válaékozik..mosd szappanos langyos vizzel..és tádáá kész is:)
7/8 anonim válasza:
Utolsó, ezekszerint te pesti vagy? Képzeld, én vidéki vagyok, és amellett, ha valaki nem tud rendesen írni utálom, ha valaki azt hiszi, hogy Pesten 100% biztos, hogy "rendes" nyelvet beszél valaki(ami amúgy néha hasonlít a mekegéshez), vidéken pedig a "parasztok" valami más, alsóbbrendű nyelvet beszélnek. A kérdező akárhol is lakik, akárhonnan is származik, nem tud helyesen magyarul írni, de nem is akar ;)
első, harmadik, negyedik
8/8 anonim válasza:
A helyesírási szabályzatba ly Al van a muszály/muszáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!