Ha a makkomon piros foltok jötek ki az micsoda? (pl. : gomba vagy herpersz. ) és mit kell vele tennem?
Figyelj.
nekem A-Z ig mindenem volt már azért mert egy extém idióta ember vagyok és mindent kiakarok próbálni.
Ha kis piros pöttyökről beszélsz az egy mezei gomba amit vagy a lány hordozott magában vagy egymás nedvei nem kopatibilisek ilyen téren is elő tud jönni.
Menny be egy patikába és vegyél egy Canesten PLUS-t ez egy erösebb változata a canestennek 1500ft körül van ne a simát vedd hanem a PLUS-t .
este fürödj meg , és kend be vele vékonyan minden este . ennek hatnia kell kb 1 héten belül.
egy másik lehetőség a betegség okára.
A higéniátlan száj , a szájban egy csomó bacilus van ha nyálazod a farkad vagy a lány nyálazta és higéniátlan volt a szája akkor ettol is előjöhet gomba. Arra is Jó a Canesten PLUS.
Vedd meg és használd.
Szájvizet meg használjatok minden szopás ,nyalás előtt .
Sp voltam szevasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!