Enyhén viszket ott lent. És amikor elmegyek pisilni, akkor amikor végeztem még kicsit csíp. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Amikor állok, valamiért viszket. Aztán amikor pisilek utána csíp egy ideig. Bekentem Canestennel, ma reggel óta enyhült egy kicsit. De kicsit félek. Mit szedjek, vagy mivel kenjem be? Nőgyógyászhoz nem akarok menni. Valaki segítsen!:( 13/L2013. febr. 17. 21:12
1/3 anonim válasza:
ha nem mész el nőgyógyászhoz, akkor komolyabb bajod is lehet belőle, és később akár még gyereked se lehet, ez nem gyerekjáték
2/3 anonim válasza:
Elkaphattál valami fertőzést! Szerintem is nőgyógyászhoz kellene menned,aki felír rá valamit! A fertőzések elég komoly gyulladásokat is okozhatnak,amiknek a következményei elég komolyak is lehetnek,bár szerintem nem olyan komoly lehet !Addíg használd a kanesztent ,amig nem jutsz el dokihoz!
3/3 anonim válasza:
Bármilyen gyógyszert, főleg nagy hatású széles spektrumút orvosi rendelvény nélkül alkalmazni elég buta dolog.
Bőrgyógyászhoz akkor menj ha nemi kapcsolatod után kezdődött a dolog, bármely estben a nőgyógyász az aki illetékes eldönteni a dolgot.
Nem tudom, hogy ilyen buta népe lennénk, akik össze vissza szednek gyógyszert és szakember helyett a susztert kérdezik, menyire engedjük le a bór rudat a paksi atomerőműben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!