Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Dr Lenkei Gábor vitaminnal...

Dr Lenkei Gábor vitaminnal kapcsolatban milyen tapasztalaitok vannak? Tenyleg hatasosabb mint barmelyik masik vitamin?

Figyelt kérdés

2013. febr. 25. 09:37
1 2 3
 21/21 Bob Stone válasza:
100%

Fiúk ! Ez a legtöbbet hozzászólt topic, úgy hogy ide írok..

Am én pont ma olvasgattam itt a hozzászólásokat Lenkey témában és a nagy dózisú vitmainok témában !

És ! MA vetem egy Scitec daily one plus fitness multivitamint és 1 adagot be is vettem...

Na olvassátok el hogy mit tapasztaltam...

Elősször is ez a termék nagyon hasonlít a Lenkey félére..

4-5 egyezést azonos mennyiséget találtam, a B az A vitaminokban és az ásványi anyagokban...

A többi felváltva hogy egyikben-hol másikban több...

Ezek szerint ha speciálisan is ,DE ! ugyanazon séma alapján készítették el a mennyiségeket... Persze célnak és üzletpolitikának megfelelően változnak a mennyiségek bennük...

De ez azt jelenti hogy a NAGYDÓZISÚ vitminbevitel ma már általános... Hiszen ott van még a Vitaking is és számtalan másik fittness tehát teljesítménycentrikus vitamin világmárka.... kb 10-15 Úgyhogy ez megdőlt ezennel...

Noss, hogy mit tapasztaltam a Scitek multivitminből eddig.. Az az hogy már első nap brutálisan érezhető metális és fizikai kitartásom van ... Sőt gyorsult a felfogó képességem is !

Most, hogy kinek segíthet az ilyesmi... Nekem pánikrohamra és asztmára sőt egy megmagyarázhatatlan mandula nagyobbodásra, krónikus fáradtságra-fáradékonyságra, memóriazavarra amit egyébként nyugtatók okoztak... HAT ! Kőkeményen eltűnni látszik az ELSŐ NAPON az orrrmandulanagyobbodásom, mentálisan " HALÁLI PÖRGÉST " élek át .. Jó értelemben természetesen...

Amit feladnék mert kifáradok, azt nem adom fel és lazán jobb vagyok mindenben mint azelőtt kipihenten akár..

Úgyhogy ma nagy örömmel kell szolgálnom az információt számotokra 10 órája nem érzek fáradtságot.. :)

Pedig korábban elájultam majdnem ha már 1 órája éhes voltam... színte lábamat törve rohantam haza...

Most meg teljes fizikai és lelki erőnlétem van...

Nem is vettem észre, hogy már 1-2 órája képes vagyok figyelni angoltanfolymon ...szüneteket se tartottam...

Ez egy nagyon menő cucc... Akárki gyártja !

Úgyhogy én egyet tudok érteni Lenkey Úrral !

Ez valami fantasztikus !

Egyébként amit én vettem jócskán olcsóbb mint a Lenkey, tehát azt az árat elszabták... Finoman szólva, mert a piacon az összes nemzetközi tanúsítványt megszerzett világmárkák mint a Scitek a Biotech színte féláron adják ugyanazt !!!

Tehát nyugodtan vegyétek ezeket... Aztán éjjlünk boldogan ! :) Ha tényleg érdekel én most 3900 Ft ért vettem a Scitec vitaminomat... ez talán a legolcsóbb termék ezért mondom, hátha valaki így már nem tétovázik és " Megválltja az életét" Mert ez igazán csekélyke ár érte ! :) Úgyhogy én eltudom hinni az összes " Csoda törénetet" amit a Nagydózisú vitaminfolyasztásról írnak... EZ IGAZ !

2016. jún. 17. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!