Mitől van az, hogy amint az ember vitamint szedni,1-2 napon belül lebetegszik?
Mert ezek mesterséges vitaminok, sok hozzáadott anyagokkal.
Sok gyümölcs, zöldség, tej,. tojás stb. ér a legtöbbet.
Ha változatosan étkezel minden szükséges vitaminhoz nyomelemhez hozzájut a szervezeted.
A vitamintúladagolás komoly problémák hoz vezethet.
Pont ezért eszek én is inkább gyümölcsöt tabletták helyett, meg egészségesebb is, de a kérdés nem ez volt. (Mekiben meg évek óta nem jártam, mert undorító)
Én multivitamin pezsgõtablettával jártam így többször, barátnõm pedig pár napja szed E-vitamint, és õ is teljesen lerobbant.
Én ilyet nem vettem észre még a családtagjaimon. Nálunk mindenki szed vitamint rajtam kívül, ennek ellenére évente mindig betegek legalább 5 alkalommal lázzal, influenzával, erős köhögéssel, akkor is ha épp szedik a vitamint.
Én azért nem szedek, mert gyűlölök bármit is szedni, úgysem tartom be a szedését semmilyen vitaminnak. Ennek ellenére évente 2x vagyok beteg. Ősszel és tavasszal egy enyhe tüsszögős, orrfolyós megfázással, ami teljesen elmúlik 3-4 nap alatt magától.
Valamiért nem bízok ezekben a szerekben, amiatt, hogy látom anyáékat is, hogy állandóan betegek a szedésük mellett hetekig. Nem tudom mi okozhatja, hogy kezdés után lebetegszetek, pedig erősebbé kellene tennie ezeknek a vackoknak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!