Dr Lenkei Gábor vitaminnal kapcsolatban milyen tapasztalaitok vannak? Tenyleg hatasosabb mint barmelyik masik vitamin?
a Lenkei úr vitaminja is pont annyit ér mint a többi vitamin,
(meg mióta elmesélte a haver,hogy a táplálék kiegészítőket,meg a vitaminokat is úgy készítették velük,hogy 3 hétig belerakták a hatóanyagot,a 4.héten meg anélkül kellett gyártaniuk a bogyókat,így spóroltak meg milliókat a fönökök,)
Ha elfogadod hogy egy szcientológ-"vallású" ember bogyóit szedd akkor hajrá.
(Amúgy a megadózisu vitaminjainak annyi értelme van,hogy nagyon vitamingazdag vizeleted lesz.)
Nem, nem hatásosabb, ugyanolyan szintetikus vitamin, mint akármelyik másik készítmény. A dózis lehet más, de a szervezet szintetikus vitamint nem tud gyorsan hasznosítani, valóban a vizelettel távozik nagy része.
Legjobban természetes vitaminnal járhatsz, csak azt egyrészt nem kapni a patikában, másrészt nem reklámozzák agyon, és ezért nem tudsz róla, harmadrészt meg többségében drágák.
Leírom a saját tapasztalataimat:
2005-ben elkezdtem szedni az Alap multivitamint( sokféle vitamin van benne ), 1 hónappal később áttértem a Közepes multivitaminra, szedek mellé Kal-Magot ( kálcium-magnézium és C-vitamin keverék ).Mai napig szedem őket.
Fél év telt el mire éreztem a hatását.
Komoly gerincferdülésem van, és meg is van csavarodva a gerincem.A lapockáim felett kezdődik, azon a ponton szinte minden nap késszúrásszerű fájdalom gyötört.
A nyakam is sokat fájt és zsibbadt.A vállaim is fájtak.
Ha hirtelen hajlítottam ki és be a karjaimat, sokszor a könyököm belső felén húzódó ínszalag kattant egy hatalmasat a csonton, és a karom belső fele a kisujjamtól a hónom aljáig elzsibbadt, és fél percel később lüktetve tért vissza az érzet.
A térdeim állandóan fáztak és fájtak, nyáron is.Télen térdvédőt vettem fel, mert nagy fájdalmat éreztem ha lehült a térdem.A csontjaim recsegtek-ropogtak.
Reggel többnyire kínzó derékfájással ébredtem.A csuklóim is fájtak főleg a bal, de rettenetesen, mintha összegabalyodtak volna az inak.Úgy kellett óvatos kézmozdulatokkal kitornázni a kezem. A mozdulatok nagy fájdalommal jártak, mire a helyükre kerültek a dolgok.
Fájtak a forgóim, sokat fájt a fejem. Sokszor megfáztam.Nem mehettem ki 13 celsius fok alatt sál nélkül 2 percre sem mert különben a torkom látta a kárát.
Őssztől tavaszig fájtak a fogaim kint a hidegben.
A lábam rengetegszer gombás lett és a körmeim is.
Fél év vitamin és Kal-Mag szedés után az összes tünetem elmúlt, azóta se tértek vissza.
A problémáim nagyrésze gyerekkorom óta megvolt.
És ami nagyon fontos a számomra, hogy a hangulatom nagyon sokat javult.
A C-vitamin hatását könnyen kipróbálhatod: Ha tudod, érzed vagy valószínűleg tartod, hogy meg fogsz fázni, vegyél be 3 gramm, igen 3 gramm C-vitamint,még a megfázást kiváltó ok napján.Nem fognak előjönni a megfázás tünetei.Én egyszerre szoktam bevenni.Lehet kapni 1000 milligrammos kiszerelésű tablettás készítményeket.Előfordulhat, hogy az első alkalmaknál a széklet lágy lesz, vagy híg, de a saját tapasztalataim és az ismerősök, rokonok tapasztalatai alapján ez elmúlik.
Szent-Györgyi Albert szerint a C-vitamint nem is vitaminként, hanem élelmiszerként kellene fogyasztanunk. Azt mondja, tekintsük az aszkorbinsavat ( C-vitamin ) háztartási cikknek. Kilós kiszerelésben kellene árusítani, s az üzletekben, egy sorban álljon a cukorral, a liszttel és a sóval.
Szent-Györgyi naponta 1 gramm C vitamint evett 84 éves koráig. Akkor tüdőgyulladás döntötte le a lábáról, s az adagot 1-ről 8 grammra emelte, és hamarosan felépült.
Egy érdekes adalék, Nagymamámnak meséltem, hogy egy gazdaasszony írása szerint a tyúkjai mindennap tojnak tojást amióta hetente egyszer 1 gramm C-vitamint tesz az ivóvizükbe.
Forrás: [link]
Na, ha hiszitek, ha nem, működik!December elején vettem egy nagy doboz C-vitamint, és februárban ért be a hatása ( 3 hete minden hétvégén kapunk a Nagyitól 10db tojást,körülbelül 10 tyúkja van ).
Nincs természetes alapú tápálékkiegészítő, akár tablettás, kapszulás vagy por alakú.Ezeket szintetizálással állítják elő, pl. egy adott vitamin alkotóanyagait kivonják gyümölcsökből és azokból összerakják a vitamint.
Szintetizálás azt jelenti, hogy valamit létrehozunk ami a természetben nem létezik; vagy egy a természetben is létező anyagot több alapanyagból hoznak létre.
zoli, klassz a történet. Szerintem kamu, de ez nem fontos...
két ponton reagálnék.
1. van természetes táplálékkiegészítő. A világ első, és a mai napig piacvezető multivitaminja elérhető 1934 óta.
2. a baromfi szervezete képes előállítani magának a c vitamint, úgyhogy teljesen feleslegesen adjátok.
+1. azt a tyúkot mutassátok meg valami genetikusnak, mert nem normális, hogy naponta többet tojik..
Nem írok olyat ami nem igaz, tehát amit leírtam történetet az valóban így történt.Nem is lenne értelme ilyet kitalálni.Ez nem a Lenkei vitamin reklámja.
Könnyen letesztelheted a vitamin hatását, 3 gramm C-vitamint beveszel ha úgy gondolod vagy érzed, hogy valószínűleg meg fogsz fázni.2000 ft alatt már kapsz 1000 milligramm kiszerelésű, jó minőségű C-vitamint.Természetesen nem kell kipróbálnod, ez csak egy lehetőség arra, hogy kipróbáld egyetlen vitaminnak a hatását.
Mi a természetes táplálékkiegészítő neve?
A tyúkokkal kapcsolatban igazad van, maguk állítják elő a C-vitamint.Késő ősszel és télen viszont a tyúkok szinte egyáltalán nem tojnak, főleg nem mindennap.Ebben az időszakban kevés lelegelhető növényt találnak maguknak mert ilyenkor nincs növekedés a növényeknél ( a lelegelhetőknél ).Másrészt a hideg miatt is felhasználja az állat a vitaminokat, ( falun a tyúkólak többnyire nincsenek fűtve, és túl szellősek ahoz, hogy felfűtsék azt ).
ARWAY NUTRILITE™ DOUBLE X™
És csak 18000 Ft...
Gondolom azért kell a szintetizált vitaminokból ilyen irdatlan mennyiséget beszedni, mert az nem olyan jól szívódik fel, mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!