Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen vitamint szedtek az...

Milyen vitamint szedtek az egészségetek megőrzésére? Ajánlanátok készítményeket amik nektek bevált?

Figyelt kérdés
Értem itt ez alatt a szokásos influenza járvány kikerülését és ilyeneket. Szeretnék felkészülni a télre, főleg hogy kicsi babám van, nem akarok kidőlni mellőle a sorból.
2009. szept. 2. 14:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Supradin F!

Én a tavalyi téli időszakban végigszedtem egy 30-as dobozzal (egyszerre ennyi ajánlott) és azért is jó, mert vasat is tartalmaz, ami a nőknek nagyon fontos!

2009. szept. 2. 14:08
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én Actival Energia-t szedek, mellé C-vitamin+cinket.
2009. szept. 2. 14:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt! Én sokat eszek, és kb 2évente vagyok beteg, akkoris maximum 3napra.
2009. szept. 2. 14:14
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Tényleg feleslegesek ezek a mesterséges vitaminkészítmények. Normálisan kell táplálkozni, teljes értékű ételeket kell enni, és akkor semmi szükség nincs rájuk. Abszurd, amit ma az emberiség és az élelmiszeripar csinál. Minden értékes összetevőt kivon a táplálékokból, illetve eleve értéktelen, talmi készételeket produkál, majd a másik oldalon a gyógyszeripar felkínálja a gyógyszereit meg a "kitűnő" táplálékkiegészítőit. Egyébként is miért hisztek ezekben a vitaminkészítményekben? Honnan tudjátok, hogy bennük vannak-e az ígért összetevők. Van egy rossz hírem: Nincsenek! Ezt amerikai vizsgálatok éppúgy alátámasztják, mint hazaiak. Ezzel e legkönnyebb csalni, és csalnak is. A híres nagy cégek is.
2009. szept. 2. 14:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

nos, fura, mertén sose szedek semmilyen vitamin pluszba. idejét sem tudom már h mikor voltam beteg, asszem 3 éve lettem utoljára náthás télen. de ilyenkor hagymateát készítek, 1-2 nap és teljesen elmúlik.

deha szedni akarsz vmit, akkor én a c-vitamin mellett döntök, az ugyanis mindenre jó:D az segít a legjobban a betegségekből való felépülést

2009. szept. 2. 14:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Minek C-vitamint szedni? Egy szebb citromban benne van a napi adag. Aztán ott van a kivi, a paprika a nyers és a savanyúkáposzta. Ezekben is rengeteg van, és szinte minden zöldségben, gyümölcsben van több-kevesebb.
2009. szept. 2. 14:32
 7/17 anonim ***** válasza:
66%

kedves 14:22es!És ahhoz a tényhez mit szólsz, hogy a Szent Györgyi Albert által megállapított C vitaminnak ma csak a TIZEDÉT találták meg a paprikákban?Ha ma az ember pusztán az étkezéssel akarja bevinni a szervezetébe a vitaminokat, akkor napi 20kg almát kéne megennie.De ezek az adatok is elég ismertek!Azzal egyet értek, hogy az amcsik placebókat árulnak, na de hagyjuk is az ottani orvoslást, meg a gyógyszeripart, mert az kész téboly!

kedves kérdező,igen, igazad van, hogy jó, ha az ember szed pluszban vitaminokat.

Biztos nem leszek most túl népszerű, de én a Lenkei féle vitamin csomagot szedem, nekem nagyon bevált! Sokan rámondják, hogy szcientológus csaló, de ez nem így van!Tényleg nagyon jók a készítményei,személyes, és családi tapasztalatból tudom!Testvéremnek teljesen elmúlt az allergiája mióta szedi(pedig a pórtól kezdve még a görög dinnyére is allergiás), nekem is elmúlt a por allergiám, anyukám jobban lát, az erőnléte is jobb és nőgyógyászati dolgokban is segít.

Szóval én csak ajánlani tudom!

2009. szept. 2. 14:36
 8/17 anonim ***** válasza:
83%

Ja és 14:22es, kicsit ellentmondásos amit írsz!Az elején azzal jössz, hogy fölösleges a vitamin, mivel az ételekben minden megvan, aztán egy sorral lejjebb azt írod, hogy abszurd amit ma az élelmiszeripar csinál, hogy minden értékes tápanyagot kivon az ételekből...akkor hogy is fedezi az étel a vitaminszükségletet?

14:36os

2009. szept. 2. 14:38
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ellentmondás! Nem kell enni az élelmiszeripar vackait. Én ha padlizsánkrémet akarok, megcsinálom padlizsánból, nem készételként veszem meg. Ha barackos joghurtot akarok, veszem a barackot, a joghurtot, meg ami még akad otthon, és összeturmixolom stb. Tehát eredeti alapanyagokból dolgozok, szinte semmi késztermék, készétel nincs. Így azért a kajámba valós dolgok kerülnek be. A barackot ugye nem cukorból és vegyszerből állítom elő. Azt elismerem, hogy sajnos az alapkaják se az igaziak, nem frissek, éretlenek, kényszerérettek sokszor. Hát ezekből is igyekszem azt választani, ami azért még viszonylag jobb, jobban emlékeztet a valóságra. Ez azért még szerintem alapvetően működik. Én legalábbis ilyen táplálkozás mellett nem tapasztaltam vitamin- vagy ásványianyag-hiányt.
2009. szept. 2. 14:44
 10/17 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem!! Tény, hogy minden fontos vitamint kivon az ételekből illetve az alapanyagokból, de akkor hogyan táplálkozzam teljes értékűen???? Amúgy köszönöm mindenkinek aki válaszolt :)
2009. szept. 2. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!