Milyen vitamint szedtek az egészségetek megőrzésére? Ajánlanátok készítményeket amik nektek bevált?
Supradin F!
Én a tavalyi téli időszakban végigszedtem egy 30-as dobozzal (egyszerre ennyi ajánlott) és azért is jó, mert vasat is tartalmaz, ami a nőknek nagyon fontos!
nos, fura, mertén sose szedek semmilyen vitamin pluszba. idejét sem tudom már h mikor voltam beteg, asszem 3 éve lettem utoljára náthás télen. de ilyenkor hagymateát készítek, 1-2 nap és teljesen elmúlik.
deha szedni akarsz vmit, akkor én a c-vitamin mellett döntök, az ugyanis mindenre jó:D az segít a legjobban a betegségekből való felépülést
kedves 14:22es!És ahhoz a tényhez mit szólsz, hogy a Szent Györgyi Albert által megállapított C vitaminnak ma csak a TIZEDÉT találták meg a paprikákban?Ha ma az ember pusztán az étkezéssel akarja bevinni a szervezetébe a vitaminokat, akkor napi 20kg almát kéne megennie.De ezek az adatok is elég ismertek!Azzal egyet értek, hogy az amcsik placebókat árulnak, na de hagyjuk is az ottani orvoslást, meg a gyógyszeripart, mert az kész téboly!
kedves kérdező,igen, igazad van, hogy jó, ha az ember szed pluszban vitaminokat.
Biztos nem leszek most túl népszerű, de én a Lenkei féle vitamin csomagot szedem, nekem nagyon bevált! Sokan rámondják, hogy szcientológus csaló, de ez nem így van!Tényleg nagyon jók a készítményei,személyes, és családi tapasztalatból tudom!Testvéremnek teljesen elmúlt az allergiája mióta szedi(pedig a pórtól kezdve még a görög dinnyére is allergiás), nekem is elmúlt a por allergiám, anyukám jobban lát, az erőnléte is jobb és nőgyógyászati dolgokban is segít.
Szóval én csak ajánlani tudom!
Ja és 14:22es, kicsit ellentmondásos amit írsz!Az elején azzal jössz, hogy fölösleges a vitamin, mivel az ételekben minden megvan, aztán egy sorral lejjebb azt írod, hogy abszurd amit ma az élelmiszeripar csinál, hogy minden értékes tápanyagot kivon az ételekből...akkor hogy is fedezi az étel a vitaminszükségletet?
14:36os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!