Bevált a Verrumal külsőleges oldat szemölcsök ellen?
Amikor felírta a bőrgyógyász, nem gondoltam volna, hogy ennyire hatásos szer.
A talpamon, a lábújjaimon, a tenyeremen és a kézújjaimon évek hosszú sora alatt úgy elterjedt a tyúkszem, hogy több hetes kezeléssel tudtuk volna eltávolítani.
Mivel eléggé elfoglalt ember vagyok, nincs időm orvoshoz járni. Inkább kiírattam a Verummalt.
Több héten át, minden este kenegettem szorgalmasan a tyúkszemeket. Hozzáteszem, hogy a "napi limit"-et nem tartottam be, amit a recept írt. Nem sajnáltam rá a cuccost. Nyomtam neki TV nézés közben, papírmunka közben...stb.
Megérte türelmesnek lennem.
Egyik pillanatról a másikra olyan tyúkszemek is eltűntek, amiket nem ecseteltem, mert éppen olyan helyen voltak, hogy korlátozott volna a mozgásban. Azóta sincs, remélem nem is lesz.
Nekem nem vált be.
2 hétig kentem napi 2x, és nem jott ki, viszont nagyon fájt.. Szoltam a dokinak, adott rá egy hétre idopontot.
Megnézde, és mondta, hogy ez már olyan, hogy nem hat már rá a verrumal, igy kivágja.
Hét netudjátok meg mennyire fájdalmas volt, még ugyis, hogy 2db fájdalom csillapító injekciót kaptam bele... De azóta egy sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!