Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Orális szextől lehet kapni...

Orális szextől lehet kapni tüszös mandulagyulladást?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég nehezen tudom elképzelni.

Max. akkor, ha a srácot lecumizta egy gyulladt torkú maca mielőtt te kerültél sorra és a kettő között nem mosta meg...

2009. szept. 1. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Basszus, ilyet megkérdezni...tök egyértelmű.
2009. szept. 1. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
NEM, lol ember...
2009. szept. 5. 11:47
 4/7 anonim válasza:
A tüszős mandulagyulladást gennykeltő baktérium okozza, ha a pasinak ilyen gyulladása lenne a hímtagján, az annyira fájdalmas lenne, hogy a szex meg sem fordult volna a fejében.Az ondótól nem lehet ilyen fertőzést kapni.
2009. szept. 7. 07:55
 5/7 anonim válasza:
0%
Tüszös mandulagyulladás nem létezik. Tüszős mandulagyulladás ellenben igen, és orális szextől sosem fogod elkapni. A miért-et írták korábban...
2009. szept. 7. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Gondolom csókolóztál is vele, nem csak lecumiztad. A csóktól már inkább elkaphattad.

De azt is tudni kell, hogy nem minden tüszős mandulagyulladás, ami annak tűnik. Létezik pl. a mononukleózis, amit csókolózástól lehet kapni (de nem csak attól, én valószínű fogászaton szedtem össze, az albérlőm meg tőlem, pedig biztosíthatlak, hogy nem puszilgattam), nekem féloldali tüsző jött ki az egyik mandulámon, de furcsa volt, hogy mennyire nem fáj. A nyaki nyirokcsomóm is megduzzadt, később több is. Aztán láz, nekem nem túl magas, de általában nagyon magas lázzal jár. És baromi rosszul voltam. Kellett 1 hónap, mire helyrejöttem. Vérképből célzott vizsgálattal kimutatható. Gyógyszer nincs rá, az immunrendszer magától győzi le. Fiatalok közt viszonylag gyakori. Megijedni nem kell tőle, de komolyan kell venni, mert májgyulladással is jár, nem szabad emelni nehezet, mert a lép is sérülékeny. És annyit kell pihenni, amennyit csak lehet.

Persze lehet hogy tüszős mandulagyulladásod van. Akkor stornó...

2009. szept. 10. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
Vigyázz,mert a spermák imádott búvóhelye a mandula rögös felülete,és a járatai.Évekig nem tudod őket onnan kipiszkálni,ha egyszer oda beeszi őket a fene.Ott fognak ficeregni vígan,és folyamatosan csikiz majd.Főleg éjjel,mikor aludnál,és így lehetetlen kipihenni magad:-)))))))
2010. márc. 4. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!