Miért hűl le annyira a kezem?
Figyelt kérdés
Gitáros vagyok és elég gyakran lépek fel, úgyhogy elég zavaró, amikor a fellépés előtt teljesen lehűl a kezem.Gondolom ez csak az idegesség miatt van, bár én arra lennék kíváncsi, h ez ellen lehet valamit tenni azon kívül h forróvízbe mártom a kezem?2009. szept. 1. 18:27
1/5 anonim válasza:
hát nekem is ez a bajom...lehűl sokszor a kezem.Engem ez akkor zavart, mikor kézilabdáztam és nem tudom olyan jól irányítani a labdát.
Valami keringési probléma, nekem azt mondták szülök, és aztán elmúlik:)
2/5 anonim válasza:
keringési probléma lehet,nekem egy természetgyógyász javasolta hogy napi 5 percet doboljak az ujjaimmal pl egy asztallapon,az segíthet
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot.......bár én nem tudok szülni:)...........nem baj szóval köszönöm.
2009. szept. 1. 19:15
4/5 anonim válasza:
keringesi problema biztos.. Nekem a labam hideg , de mindig meg nyaron is!!
5/5 anonim válasza:
nekemis uyganez van, szinte az összes fellépésen mikor egyedül kell játszanom.. nemtudok mit tenni ellene:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!