így néz ki a kezem. Holnap mehetek strandolni? (kép) nem undorító, nyugodtan nézd meg
összesen 4 sebem van, odanyomtam simson kerékhez, holnap mehetek strandolni?
elkaphatok valami fertőzést? vagy akármi betegséget?
4-5 napos körülbelül a sebem
Elég homályos a kép, de ha lapvetően nem nyílt már a seb és nagyjából begyógyult, akkor szerintem mehetsz.
Bár őszintén szólva a természetes víz, az jobb mint a strand. Én strandon kaptam már el ép bőrrel is fertőzést.
Természetes vízbe akár be is mehetnél, mert amennyire minden dzsuva van bennük, valahogy gyógyítják is a sebeket, de az is kockázatos, de ott még mondjuk megteheted hogy különösebb feltűnés nélkül bemész, és azt a kezed nem teszed a vízbe (vagy nem olyan gyakran)
Ha medencés strandra mész, az gázabb, sokkal több ember van, mondjuk klóros a víz, de attól még el lehet kapni jópár dolgot, plusz valószínű néznék, hogy milyen nyavajával mész be a vízbe. Oda nem mennék...
Elég "mély" sebek lehettek, minek nyomtad oda a kerékhez?
első: nem vagyok fertőző, semmi bajom nincs
arra vagyok kíváncsi, hogy én elkaphatok-e fertőzést,
én úszni szeretnék, tehát nem megoldható, hogy a kezem kint legyen a vízből, egyébként ha kint van a kezem, pont akkor fognak csúnyán nézni rám
kb mennyi lehet az esély, hogy elkapok valami betegséget? inkább maradjak itthon, és csak a családom menjen?
vagy mit javasoltok? vállaljam a kockázatot, ami kb szerintetek mekkora?
az nem számít, hogy ki fog-e ázni, vagy mikor fog begyógyulni, amikor 1 évbe egyszer jutok el úszni
tehát csak abban az esetben nem megyek, ha valami fertőzésveszély les rám
igen, már többször kifertőtlenítettük
ez eszembe sem jutott, de ha elmegyek, akkor mindenképp lefertőtlenítem többször is fürdés közben, kösz a tippet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!