Abortusz utan mennyivel lehet strandolni?
Én a vetélésem után 1 hónappal voltam nászúton,rákérdeztem,és nem tiltották a napozást.
(csak zárójelben:kérlek ne mondd,hogy abortusz,mert a kettő nagyon nem ugyanaz)
hat de az eljaras kb ugyanaz, nem? merth belolem is kivettek az embriot csak nmem azert mert akartam hanem mert nem elt mar:(
napozhattal... de furdeni? nekem azt mondta a doki h ha elmulik a verzesem mehetek de tul korainak talallom. de masfel honap utan kb sztem mar lehet, nem?
Nem szeretnék belemenni nyelvtani vitákba senkivel.Nagyon jól tudom sajnos,hogy mit jelent a szó,de ha a kérdésre nem tudsz válaszolni,legalább ne kötekedj.
Nekem abból a szempontból "szerencsém" volt,hogy az esküvő és a nászút között "letudtam" az első menstruációmat,ami a műtét után 28 napra megjött,ahogy egyébként szokott,így mehettem a tengerbe,napozhattam,bármit csinálhattam.Szerintem a másfél hónap nálad is elég kell,hogy legyen,úgyhogy menj,kapcsolódj ki,szórakozz,amennyire csak tudsz,ezek mind enyhíthetik a fájdalmadat.
Kitartást,és sok szerencsét kívánok neked a jövőre,és ha itt lesz az ideje egy egészséges csöppséget is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!