A tetvesség ciki? Szerintem nem, de ma szó volt róla valahol, és van akik szerint az. ég macerás.
Ha elkapsz egy nathat az sem ciki, sztem a tetu is ugyanilyen.Az a ciki ha a szuleid vagy ha mar eleg idos vagy akkor te magad nem foglalkozik vele, a sajat szemelyes higienival.
egyik ismerosom kislanya elkapta a suliban es majdnem 3 honapig kinlodtak mire kiirtottak a hajabol,rettenetes.
En azt hallottam hogy allitolag festett hajba nem megy bele,de nemtom hogy igaz-e.
Arrol meg hogy ciki: hat a suliban mindenki csufolta a gyerekeket akiknek volt, sztem egyaltalan nem ok tehettek rola, de hat mint tudjuk a gyererkek a legkegyetlenebbek a foldon.
Sajnos igaz,hogy a tetű a legtisztább fejbe is belemegy.A kis gyerekeim is voltak tetvesek,és én is elkaptam(pedig festett szőke vagyok!!) nekem volt a legtöbb.már ovisan is tele voltam tetüvel,valahogy szeretik a fejbőrö :( bezzeg a tesóm sose kapta el,pedig velem is meg más társaival is érintkezett.Van akibe nem megy bele(pl:férjem) hiába ölelgeti a tetűs gyereket,bújik össze vele,van aki azonnal elkapja,egy icipici tetű is elég hozzá,és villámgyorsan elszaporodik.
Ndem ciki a tetű,lehetsz akármilyen tiszta,bárhonnan észrevétlenül elkapható(hetek telhet el mire észreveszed,és addigra elszaporodott),és iszonyat nehezen irtható még a legspeckóbb szerrel is.Valóban hónapokig eltarthat..
De még milyen ciki,ha a fodrászod veszi észre.
Én így jártam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!