Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha gilisztás vagyok irány a...

Ha gilisztás vagyok irány a doki? Van két kutyám ők nem azok én is csak lenyúltam és itt egy girnyó hát ez undorító és nagyon ciki nincs valami bélfertőtlenítő vény nélkül?

Figyelt kérdés
Ja és meddig tart ez? Most az egész család parázzon? Kutyák 2 3 hónapja kaptak féreghajtót. Gondolom nekik is kell megint. Egyfolytában kezet mosok de ezek szerint valami mégis de ciki. Segítsen valaki gyorsan mert megőrülök.
2009. ápr. 7. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 7. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Fokhagyma! Levesnek , piritóson ,lángoson , huson... bármin és amennyit csak birsz . A fokhagyma féreghajtó , öreg dokibácsi ajánlotta a reszelt sárgarépát is .
2009. ápr. 8. 12:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Na kutyák is gyerek is egész család az szuper. :-(
2009. ápr. 8. 15:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál,kutyák,gyerek,holnap mennek.Gyógyszert azt nem kaptam,székletet,vizeletet kell az ANTSZ-hez vinni.Gondolom gyereknek,férjemnek is majd.Gyógyszert ezután kapok addig ő is a fokhagymát javasolta.
2009. ápr. 8. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!