185 cm, és kb 85 kg vagyok alapból. Már vagy 3-4 éve ez a súlyom, de az utóbbi időben nagyon lement a súlyom.78 kg vagyok. Lehet, hogy valami komoly baj van? Milyen vizsgálatot érdemes elvégeztetni? (F/20)
Figyelt kérdés
Felesleg nincs rajtam, és nem is volt...
Gyakran van hasmenésem... Hozzáteszem, sokat stresszelek, de a stressz az korábban is jellemző volt, és akkor nem ment le a súlyom...
Gerincem mellett, bal oldalon szoktam fura érzést, fájdalmat érezni, nem sokára megyek kivizsgálásra. De nem hiszem, hogy összefüggés van a kettő között, remélem legalábbis.
2013. jan. 24. 09:35
1/2 anonim válasza:
Vérvizsgálat mindenképpen, élelmiszerallergia mindenképpen.
2/2 anonim válasza:
Élelmiszerallergia lehet, kicsit olyan lisztérzékenység tünetek.
Vagy agyon stresszeled magad és azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!