Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Alakulóban van egy komoly...

Alakulóban van egy komoly kapcsolatom. Érdemes elkezdenem gyógyszert szedni? Először szednék bogyót, milyen vizsgálatokra kell számítanom?

Figyelt kérdés
Még soha nem szedtem gyógyszert, hosszabb ideje nem is volt kapcsolatom senkivel, de most alakulóban van talán. Vagy elég csak akkor elkezdeni a gyógyszerrel vacakolni, ha már biztos, hogy komolyra fordul?
2009. nov. 7. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Amíg a másikat alaposan meg nem ismered, és rendszeressé nem válik a szexuális életetek, inkább a gumit ajánlanám. A fertőzések miatt is, amik ellen a tabletta nem véd.

Minél kevesebb ideig szedsz bogyót, annál jobb. Hosszú ideig tartó tablettaszedés után a szervezeted esetleg nehezen áll vissza a normális kerékvágásba, amikor majd babát akarsz. Túl sok ilyet olvasni-tapasztalni manapság.

2009. nov. 7. 10:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Gumi+tabletta, úgy gondoltam, aztán később csak bogyó.
2009. nov. 7. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Gumi+hüvelytabletta, úgy érted? És bogyó alatt meg fogamzásgátló tablettát értesz?

Ha igen, akkor így jó lesz.

2009. nov. 7. 11:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a párommal megegyeztünk, hogy míg nem válik komollyá a kapcsolatunk, nem szedek bogyót, mert akármi történhet. Ha két hónap után szétmegyünk, akkor két hónapig bombáztam a szervezetem hormonokkal és utána hatalmas megterhelés neki mikor abbahagyom. Sokkal nagyobb, mintha egy éve szedném.

Mostmár együtt vagyunk annyi ideje, hogy nem fenyeget a dolog, hogy bármikor szétmehetünk.

2009. nov. 7. 11:53
 5/5 A kérdező kommentje:
A bogyón, tablettán a fogamzásgátlót értem. A hüvelytablettát nem használnám soha, a dokim szerint nagyon kockázatos, nagyon nem ajánlja.
2009. nov. 7. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!