Akkor most hol kérjem ki az oltási könyvemet?
Figyelt kérdés
elmentem a faluba a védőnőnél mert elvileg neki megvan a könyvem, de mivel 6osztályos suliba mentem el ezért neki nincs meg! Elmentem ma a suliba és ott meg azt mondták hogy nincs náluk mert elballagtam ilyenkor hova menjek kikérni a könyvemet? csütörtökre kéne a suliba gyakorlatra.2013. jan. 8. 17:19
1/6 anonim 

válasza:

Háziorvosodhoz menjél be. Elvileg kell hogy csináljanak másikat ha nincs meg a kartonod alapján.
2/6 anonim 

válasza:

De a 6 osztályos gimiben az iskolavédőnőt kerested meg személyesen?
3/6 A kérdező kommentje:
igen őt!
2013. jan. 8. 17:45
4/6 anonim 

válasza:

Az eredeti lehet, hogy nincs nála, de másolatot kell tudnia készíteni az oltási naplóból. Igaz csak arról, amit ott adtak be. Nem tudom mikor végeztél, hány éves vagy, de ott csak az Engerix oltást (hepatitis B elleni védőoltás) kaptad, arról kell oltási naplóban vezetni.
5/6 A kérdező kommentje:
Most végeztem májusban és 19leszek áprilisban.
2013. jan. 8. 18:06
6/6 anonim 

válasza:

Akkor másolatot kell tudnia adni az iskola védőnőnek, de amint írtam, csak az Engerix oltásról, a többi neki sincs meg. A csecsemő koriról pedig a körzeti védőnőnek vagy a körzeti orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!