Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem találom a gyermek egészség...

Nem találom a gyermek egészség ügyi kis könyvemet Lehet újat csináltatni?

Figyelt kérdés
Vagy mit tegyek?

2012. máj. 31. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
minek az neked? Gondolom már nem vagy gyerek
2012. máj. 31. 14:11
 2/4 A kérdező kommentje:
De 16 vagyok és kérik a suliban hogy megvan-e minden oltás (megvan mind de be kell vinni).
2012. máj. 31. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:

A felnőtt is azzal igaolja az oltásait! El kell tenni, ha külföldre utazol kérhetik.(előzőnek írtam)

Az eredeti kérdésre: másolatot tudnak kiállítani a hat éves korodig kapott oltásaidról. Az akkori lakhelyed védőnőjétől kell kérni. Ha közben költöztetek is elég macerás, de érdemes összeszedni, mert később még nehezebb lesz. 6. és 8. osztályban is kaptál oltásokat, a nyolcadikosról általában egy másik könyv van (14 év felettiek oltási könyve) A hatodikosat az akkori iskolád védőnője tudja igazolni: leírja az oltási időpontot és az oltóanyag számát.

2012. máj. 31. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs elütöttem IGAZOLJA
2012. máj. 31. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!