Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehetnek ezek a rohamok?

Mitől lehetnek ezek a rohamok?

Figyelt kérdés

Már kb. 3 napja minden éjszaka lefekszem 10-kor és nemtudok elaludni majd olyan fél 12 körül hirtelen egy köhögés vagy tüsszentésroham (általában köhögés) jön rám.Folyik az orrom köhögök fuldoklok.Aztán veszek be lándzsás útifüvet és egy félóra múlva már nem köhögök/tüsszögök de levegőt még mindíg nehezen kapok.Ez magában még nem lenne olyan nagy gond.Csak olyanom is van hogy ha betakarózok izzadok, nagyon melegem van, ha kitakarózok akkor pedig fázom, akárhány fok van bent a házba.Ezzel a 2-3 kombinációval elvagyok egész éjszaka és max 1-1,5órát ha tudok aludni.Ami meg nem túl jó mivel 10kor fekszem elalszok olyan 4óra körül aztán negyed 6-kor keljek mert mire elkészülök pont jön a busz..

Mitől lehet?Még csak pár napja van ez de már kikészültem.

14/F

2013. jan. 8. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

vagy

[link]

vagy

[link]

Lehet, hogy az oldalakról nem mindennek veszed hasznát, de talán segítettem. Ahogy én átnéztem nagyjából, elég sok okot felsorolnak... De a neten több minden is akad még.

2013. jan. 9. 16:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :D Nagyjából hasznos volt.Lehet pénteken elnézek a dokihoz.Tüsszentésről tudnál valamit mondani?Mert ma éjszaka is felkeltem vagy 10percig egyfolytába tüsszentettem megállás nélkül.Alig kaptam levegőt
2013. jan. 9. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy allergiás vagy, nem?
2013. jan. 9. 23:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Eddig még soha nem voltam allergiás semmire.Ma pl már nem volt olyan sok tüsszentés
2013. jan. 10. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!