Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitöl puffadok fel mindig?

Fibbrizzo kérdése:

Mitöl puffadok fel mindig?

Figyelt kérdés
Most már 5 éve lassan hogy állandoan felpuffadok .Fogalmam sincs mitöl lehet .Voltam dokinál többször is hogy adjon beutalot de azt mondta nincs semmi bajom ,Most is megyek hozzá megint kérni de most addig nem jövök el mig nem ad .De kérdem ez mitöl van ,Rendesen eszem ,változatos étkeket ,Esetleg valami komolyabb gondom van ?
2013. jan. 7. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Fogyasztasz tejtermékeket? Próbáld meg, hogy kihagyod az étrendedből, ugyanis nagyon sok ember tejcukorérzékeny, nem tudja lebontani a szervezete, és ettől puffad, esetleg megy a hasa. Ha javulnak a tünetek, valószínűleg ez volt a gond. Ha nem, akkor menj másik dokihoz, több szem többet lát.
2013. jan. 7. 21:04
 2/2 A kérdező kommentje:
az a baj hogy most lassan két hete nem is ittam tejet .most igy belegondolva két hete nem ittam is több mint egy hete folyamatosan fel vagyok puffadva ,
2013. jan. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!