Immunrendszer erősítés?
3 hónapja mindig beteg vagyok,vagy torokgyulladás vagy orrfolyás.
Már régóta szedek gyógyszereket,mindig orvos írja fel.de sajnos amint befejezem a gyógyszert újra megbetegszem,és az orvos se tud velemi mit kezdeni,minthogy felir még,és még egy doboz antibiotikumot.
Jövő hónapba műtik a manduláimat de érzem megint meg fogok betegedni ha nem csinálok valamit(ma fejeztem be még egy doboz gyógyszer),de szeretném most valami gyógyszermentes gyógyulás, és egészségesen tartani magamat,legalább a műtétemig.
Mindig melegen öltözök,gyümölcsöket, zöldségeket eszek,vitaminokat szedek.
Szüleim nem akarnak elengedni sehova ,merthogy mégjobban megbetegszem,és nem fognak tudni megműteni.
Mit tegyek h nem legyek megint beteg? (Megbolondulok ha nem engednek el sehova emiatt)
17L
Szia! Miért kell megműteni a manduláidat? Ha rendszeresen antibiotikumot szedet Veled az orvosod, akkor egyre erősebbre lesz szükséged, hogy hasson, mert hozzászokik a szervezeted. Ráadásul az antibiotikumok kiölik a hasznos bélbacikat, így legyengül az immunrendszered.Tudod, a TV reklámokban is mondták, hogy az immunrendszer 70%-át a bélflóra határozza meg. Ez igaz volt a reklámban.
Azt nagyon jól teszed, ha zöldségeket, gyümölcsöket eszel, csak sajnos már elég kevés bennük a vitamin, ásványi anyag. Milyen vitaminokat szedsz? Ha nem természetesek, akkor csak pénzkidobás. Én azt javasolnám, hogy minőségi probiotikummal és egyéb gyógynövényekkel erősítsd fel az immunrendszeredet. A propolisz tabletta pl természetes antibiotikumként használható és nem öli ki a hasznos bélflórát. Ha érdekel, szívesen javaslok Neked pár ilyen konkrét terméket emailben és még terméktapasztalatot is tudnék küldeni.
Egyébként egészséges vagy, nincs semmilyen egyéb probléma, hogy mindig lebetegszel? Volt alapos kivizsgálás? Először ezzel kellene tisztában lenni.
Testmozgással és friss levegővel egyébként hogy állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!