Kerlek segitsen, aki tud, a hepatitis C-t lehet gyogyitani? Es ha igen koltsege korobelul hol mozog? Ma derult ki hogy elkaptam ezt a virust, es nagyon beparaztam.
Több mint 10 évvel ezelőtt ugyanabban a helyzetben voltam mint te most. Majd elkezdtem kutatni. Kutatásom eredményeként még jobban kétségbe estem. Megtudtam, hogy a jelenleg az orvostudomány nem sokat konyít hozzá. Sok keresgélés után találtam rá az un. "csodaszerre".
Két évig fogyasztottam. Ami meglepett, hogy a korábban gyógyíthatatlan asztmás és reumás problémáim megszűntek.
Még ekkor sem hittem, hogy ez hatással lehetne a hepatitis C-re. Majd elmentem vérvizsgálatra és az eredmény engem is meglepett. A szervezetem kialakította a védelmet a vírussal szemben. Sírtam örömömben.
Egész életemben nagyon érzékeny voltam. Rendszeresen torokgyulladásom volt és megfáztam. Miután ezt a kúrát alkalmaztam többet nem kellett orvoshoz mennem. Azóta élvezem az egészséget és a fájdalommentes életet.
Ez az ami meggyógyított! [link]
Azóta is folyamatosan fogyasztom és használom minden egészségügyi probléma megoldására.
Az elso kommentelonek bravo a hozzaszolasaert.
A masodiknak nagyon koszonom,vegre valami pozitivat is olvastam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!