Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A H1N1virus infulenza mindenké...

A H1N1virus infulenza mindenképpen lázzal jár?

Figyelt kérdés

15 hetes terhes vagyok és van pár infulenzára utaló jelem!

Tüsszögés,orrfolyás...de lázam az nincs!

Szerintetek baj van?:(((

2009. aug. 9. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggodalmaskodj, holnap menj el a dokihoz, ő megmondja, mi a bajod, és kiír, ha kell.
2009. aug. 9. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:

ha "érintkeztél" olyan emberrel, aki esetleg elkaphatta a betegséget, akkor jogosan aggódsz, hogy mi van, ha te is. de ha ez a helyzet nem áll fenn, kár rögtön a legrosszabbra gondolnod.

egy "egyszerű" tüsszögés, orrfolyás lehet attól, hogy allergiás vagy vmire. (ha eddig nem volt ilyen panaszod, lehet, hogy most alakult ki nálad vmilyen allergia). esetleg lehet attól is, hogy ha mostanában légkondi/ventillátor közelében voltál, kicsit megfáztál. de amíg nem tudsz biztosat, kár beleélned magad vmibe, ami lehet, hogy nem is úgy van, csak bebeszéled.

holnap menj orvoshoz, ő majd megmondja, mi bajod van, addig pedig próbálj megnyugodni!

2009. aug. 9. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy allergia, most kezdődött a parlagfűszezon, úgyhogy sokkal valószínűbb, hogy egy frissen kialakult allergia, mint egy láztalan H1N1.
2009. aug. 9. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!