Mit lehet tenni szőnyegbogarak ellen?
nemrég fedeztem lárvákat a fürdőszobában és a saját szobámban. egyet a takarón, a huzat cserélésekor találtam, egyet pedig a falon, a fürdőszobában pedig szintén a falon, a csempén. kifejlett példánnyal nem találkoztam.
nem találtam sehol kielégítő választ erre a kérdésre, ezért írok most. remélem, valaki tud majd válaszolni. (egyelőre mászóbogarak elleni permetet vettem, azzal alaposan befújom a lakást, hátha használ valamit...)
ha valaki nem tudja, hogy néznek ki, itt egy kép: [link]
Nekem is az van. Azt hittem ágyi poloska de nem megtaláltam a barna kis kukacot két másfél centi
Oda fogok veszprécelni az ágyneműtartóban vizes ööö közeget nem szereti csak a szárazot és a rohadék kis barna kukac még mozgott is nem tudom mivel lehetne kinyírni porszívózni mindenféle rés kiporszívózni és állandóan 10 napon keresztül kétszer porszívózni porszívózsákot kidobni a petéket hogy mi öli meg nem tudom esetleg valaki tudja a jó lenne ha valami kullancs elleni irtott be a spriccelek hátha jó lesz én is kérnék választ köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!