Már tiszta ciki eza dolog... állandóan van valami bajom.. augusztusban műtottek, most szerdán is fognak, kedden nőgyógyász és még csak tizennégy éves vagyok..most úgytűnik úgymond gilisztás vagyok, a székletet megse merem nézni. Kiskoromba kétszer voltam az, azóta nem nézem meg mert ilyen fóbia szerűség alakult ki nálam. Most vagyis egy ideje nagyon viszket a végbélnyílásom..szóval tuti..:[
ez annyira ciki, a háziorvoshoz mindig csak megyünk h bajom van.. valami jó gilisztahajtó dolgot nem tudtok? nem akarom a dokinak mondani mert inkább elásom magam annyira ciki...:[ vény nélkül kapható gyógyszerféleség ami százszázalékosan használ??
Hát, ami erre tuti, hogy jó, azt sajnos nem lehet vény nélkül kapni. Az a Vermox. Az orvos nem fog kinevetni, sem megalázni téged, menj csak el kérlek. Azért van, hogy akinek mindig baja van : ) azon segitsen. De addig is, fokhagyma, fokhagyma, fokhagyma minden mennyiségben. Persze azért ésszel, mert úgy leesik a vérnyomásod, ha sokat eszel, hogy akkor meg ájuldozni fogsz. Más nincs, ami igazán jó lenne. Körmödet mindig sikáld ki szappanos kefével, gyakran mosakodj alul szappannal, szedd a Vermoxot, amit doki ir fel, hidd el, kigyógyulsz. És a cicákkal, kutyákkal óvatosan. Mindig kézmosás simogatás után!!
2012. okt. 14. 13:10
2/7 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Az az orvos dolga, hogy téged ellásson...
2012. okt. 14. 15:47
3/7 A kérdező kommentje:
Hát azért ciki, mert nagyon jó ismerősünk az asszisztens ő lányával voltam mindig egykét éve, nagy barátnőm volt és ciki az anyja előtt ezt beszélni
2012. okt. 14. 18:46
4/7 anonim válasza:
Szegfűszeg:
Elpusztítja a bél parazitákat, bélférgeket.
Fokhagyma:
Nagymamák csinálták a gyerekek elgilisztásodásakor, bélférgességkor, hogy két cikk fokhagymát összetörtek vagy reszeltek, két deci tejben felfőzték, és egyszerre megitatták a gyerekkel, 3-4 kezelés után megszűntek a panaszok.
2012. okt. 15. 21:46
5/7 anonim válasza:
Első vagyok. Igen, a tejes dolog a legjobb, jobban össze van törve a fokhagyma és jobban is hat igy. Ez tuti, hogy használ! Sok sikert!
2012. okt. 16. 11:43
6/7 A kérdező kommentje:
Kaki mintát kell küldeni valahova, a doki aztmondta....na életem legrosszabb híre, én elfogok ájulni -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!