Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A sós kávé tényleg hat?...

Bubii98 kérdése:

A sós kávé tényleg hat? Tényleg felviszi a lázat?

Figyelt kérdés
ha nem rég ittam meg kb. mikorra fog hatni?

2012. szept. 26. 16:46
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
A vasárnapi húsleves után iszik apád egy kávét. Gondolj vissza lázas lett valaha is?
2012. szept. 26. 16:52
 2/10 A kérdező kommentje:
LOGIKUS,de nem mindegy hogy mennyi kávéhoz mennyi só kerül
2012. szept. 26. 16:53
 3/10 anonim ***** válasza:
15%
Nem, csak ha eleve lázas vagy akkor.
2012. szept. 26. 16:54
 4/10 anonim ***** válasza:
21%

Első vagyok.

Ez azon alapul, hogy a só vizet von el a szervezettől. Tehát emelkedik a vérnyomás. A kávé tovább emeli a vérnyomást. Ha kevés a folyadék a szervezetedben és sok a só akkor egy kissé felborul a hőháztartás. Szerintem kell pár evőkanál só és vagy 1 liter kávé, hogy valami legyen. De ezzel a kombóval kórházba kerülhetsz.

2012. szept. 26. 16:59
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

nem fog hatni szerintem.:S

Én is csináltam tavaly és kb annyit értem el vele hogy majdnem hánytam D:

Akkor leszel lázas ha beteg vagy és akkor leszel beteg ha levan gyengülve az immunrendszered azt meg nem tudod befolyásolni..:)

Ha nagyon otthon akarsz maradni akkor vegyél izomlazító krémet és kend be a hónad alatt mielőtt lázat mérsz.:)

Vagy tedd be anyud előtt a lázmérőt majd menj el wc-re és tedd a a lámpához. :d

/gondolom azért akarsz lázas lenni hogy lóghass :D/

2012. szept. 26. 17:26
 6/10 A kérdező kommentje:

hát igeeen.:D

köszi a válaszokat.:))

még ajánlották a szódabikarbónát..erről nem tudtok valamit?

2012. szept. 26. 17:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Kréta - Egyél meg egy rúd krétát, tuti balhé!

De persze, ha utána kórházban kötsz ki, magadra vess!

2012. szept. 26. 23:35
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
jaj hagyjátok már ezt a krétás baromságot.Semmi nem történik mert direkt az ilyenek miatt kivonták belőlle azt az anyagot ami lázat okoz
2012. szept. 27. 07:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
találj ki valami mást, ha szimulálni akarsz
2012. szept. 27. 13:43
 10/10 Klaucka válasza:
55%
Be kell, hogy valljam én is csináltam ilyesmi idióta dolgokat, hogy ne keljen suliba mennem. Egy kb. 3-4 dl kávét 3 (kávéskanál) sóval megittam. Nem is megittam, hanem fuldoklás közepette, valahogyan letuszkoltam a torkomon... Soha, ismétlem, SOHA NE CSINÁLJ ILYET!!! Miután nagy nehezen leküldtem az adagot, 1 évig nem is mertem kávéra nézni. De ez engem akkor nem érdekelt, én örültem, hogy nem kell mennem suliba, nem írok dogát, nem felelek, mert beteg leszek. Aha, oké beteg lettem elmentünk orvoshoz faterral, olyan tüneteim voltak, hogy még az orvos sem tudta megmondani, hogy mi a bajom...(láz, aztán meg kihűltem és ezt játszottam, fájt mindenem, el is ájultam) szóval mehettem vérvételre és egyéb kedves, aranyos dolgokra.. és a legjobb az, hogy aznap nem is volt suli.. Szóval inkább tanuljatok!
2013. dec. 9. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!